Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Udoh’un yerine Robinson

Fenerbahçe'de Udoh’un yerine Robinson

Fenerbahçe, aradığı pivotu NBA’de buldu. Bir haftadır Amerika’da bulunan Genel Menajer Gherardini, son olarak Lakers forması giyen Thomas Robinson’la büyük oranda anlaştı.

Fenerbahçe'de Udoh’un yerine Robinson

Euroleague şampiyonluğunda önemli rol oynayan iki yıldız Bogdanoviç ve Udoh’u NBA’ye kaptıran Fenerbahçe, gidenlerin yerini doldurmaya çalışıyor.

1 haftadır Amerika’da bulunan takımın genel menaceri Maurizho Gherardini, uzun görüşmelerin ardından Los Angeles Lakers’ın uzun oyuncusu Thomas Robinson’la anlaşmaya vardı. Bu oyuncunun önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

2012’den beri NBA’de

Kansas Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2012 yılında Sacramento Kings tarafından Draft edilen Robinson, önceki sezon New Jersey Nets’te, geçen yıl da LA Lakers’ta forma giydi. 4 ve 5 numara pozisyonlarında oynayabilen Robinson, Lakers’ta 48 maçta ortalama 11.7 dakika süre buldu, 5 sayı ve 4.6 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Wanamaker geliyor

Şansını NBA’de denemek isteyen ve Fenerbahçe’nin ilk teklifini kabul etmeyen Brad Wanamaker çark etti. NBA’de aradığı kontratı bulamayan Amerikalı yıldızın da Sarı-Lacivertli ekiple anlaştığı öğrenildi. Geçen yıl Darüşşafaka Doğuş forması altında harika bir performans sergileyen Wanamaker’in, Bogdanoviç’in yokluğunda takımın skor yükünü sırtlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)