Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yanal'dan F.Bahçe'ye şok yanıt! 6 ay...

Yanal'dan F.Bahçe'ye şok yanıt! 6 ay...

Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri yeniden yükseliyor. Tecrübeli teknik adam, oğlunun aracıyla ikinci başkan Semih Özsoy'un ofisinin yer aldığı plazaya geldi, görüşmenin detayları da netleşti. Sözleşme süresini az bulan Yanal, kulübün 6 aylık önerisini kabul etmedi.

Yanal'dan F.Bahçe'ye şok yanıt! 6 ay...

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli camianın büyük bölümünün takımın başında görmek istediği Ersun Yanal'la bir görüşme daha gerçekleştirildi.

Ersun Yanal, oğlunun sahip olduğu beyaz araçla Beşiktaş'ta bir plazaya geldi. İkinci başkan Semih Özsoy'un ofisinin olduğu plazada Ersun Yanal'la görüşmeler gerçekleşti.
ERSUN YANAL 6 AYLIK SÜREYİ AZ BULDU
Yanal-Özsoy görüşmesinin detayları netleşti. Sözleşme süresini az bulan Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin 6 aylık önerisini kabul etmedi.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK
Fenerbahçe'den daha uzun süreli bir sözleşme teklifi bekleyen Ersun Yanal ile sarı-lacivertli kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.
Fenerbahçe'den Yanal'a daha uzun vadeli bir sözleşmenin önerilmesi halinde anlaşma sağlanabileceği düşünülüyor.
Öte yandan tüm bu gelişmelerin ardından Semih Özsoy da, başkan Ali Koç'la bir araya gelecek ve Yanal'ın talebiyle ilgili son değerlendirmeleri yapacak.
Kaynak: Skorer

Haberin Devamı