Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den bir bomba transfer daha

Fenerbahçe'den bir bomba transfer daha

Kötü başlayan sezonda sonradan toparlanan ligin devre arasına şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olarak giren Fenerbahçe, ikinci devre inanılmaz bir düşüş yaşamıştı.

Fenerbahçe'den bir bomba transfer daha

Peş peşe yaşanan puan kayıplarının ardından Sarı-Lacivertliler; ligde zirve yarışının gerisinde kalmıştı.

Elinde hedef olarak sadece Türkiye Kupası kalan Fenerbahçe’de gelecek sezonun transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

KADIKÖY’DE BEĞENİLDİ

Devre arasında F.Bahçe’ye transferi büyük gündem oluşturan Mehmet Ekici’yi sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle kadrosuna katacak olan Sarı-Lacivertliler, bir başka transferi de prensipte bitirdi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord formasıyla Fenerbahçe’ye karşı 2 maçta da forma şansı bulan Bilal Başacıkoğlu, özellikle Kadıköy’deki mücadelede büyük beğeni toplamıştı.

Bu sezon Hollanda ekibiyle 33 resmi maça çıkan ve 1 gol atıp 6 da asist yapan 22 yaşındaki yetenekle ve kulübüyle her konuda anlaşan Kanarya, sezonun sona ermesinin ardından bu transferi tamamlayacak.

Kariyerinde birçok kez Hollanda ile Türkiye genç milli takımları forması giyen ve her iki kanatta da oynayabilen Bilal için 500 bin Euro civarında bir bonservis bedeli ödemeye hazırlanan Fenerbahçe, iki takım arasında oynanan maçlarda görüşmeleri gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı

Feyenoord, Kanarya’nın teklifine olumlu yanıt verirken, Hollanda ekibiyle sadece 1 yıllık sözleşmesi kalan genç oyuncunun sezon sonunda Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

TRANSFERDE 'KUYT' ETKİSİ

2012 ve 2015 arasında 3 sezon Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt, gerek saha içi gerekse saha dışında sergilediği efendi tavırla Sarı-Lacivertliler’in sembol isimlerinden biri olmuştu...

Ayrıldıktan sonra da adeta Fenerbahçe elçisi gibi çalışan ve Robin van Persie transferinde önemli rol oynayan Kuyt, Bilal Başacıkoğlu için de Kanarya’ya rapor verdi.

(Habertürk)