Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den Bruma sürprizi!

Fenerbahçe'den Bruma sürprizi!

Galatasaray'dan Leipzig'e transfer olan, fakat fazla forma şansı bulamayan yıldız futbolcu Armindo Bruma, Fenerbahçe ile flört halinde.

Fenerbahçe'den Bruma sürprizi!

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.Kafasındaki takımı yaratmak adına transfer listesi için ince eleyip sık dokuyan Ersun Yanal sürpriz bir ismi listesine aldı. Bir kanatta Moses'ı oynatmayı düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal diğer kanat için ise Galatasaray'ın eski futbolcusunu kadrosunda görmek istiyor. Maliyeti düşük ya da kiralık isimleri gündemine alan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'yı da sürpriz bir şekilde listeye dahil etti.

Hücum gücü yüksek, süratli ve baskılı oynayacak bir takım oluşturmak isteyen Ersun Yanal, RB Leipzig'li kanat oyuncusunu istedi. Yönetim bu isme sıcak bakınca sportif direktör Comolli, 24 yaşındaki Bruma'yı kiralamak için temaslara başladı.

GALATASARAY 13 MİLYON EURO ÖDEDİ

Galatasaray'ın 2013 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Bruma, Portekiz'in Sporting Lizbon takımında yetişti. Sporting Lizbon altyapısında çeşitli yaş gruplarında forma giyen Bruma, A takıma çıktıktan sonra Lizbon ekibinde 13 maçta görev aldı ve 1 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

(Fotomaç)