Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Derbi öncesi gÜÇ gösterisi

Derbi öncesi gÜÇ gösterisi

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler maçı 3-1 kazanarak derbi öncesi moral depoladı.

Derbi öncesi gÜÇ gösterisi

F.BAHÇE derbi öncesi adeta nefes aldı. Zordur milli aradan sonraki maçlar ama Evkur Yeni Malatya o kadar açık futbol oynadı ki; sarı-lacivertliler her kaleye gittiğinde pozisyon buldu. Erken kopan maçta Ozan, Dirar, Giuliano ve Valbuena’nın isteği skora direkt etki etti.

İLK yarı için konuşursak F.Bahçe’yi ilk kez bu kadar hücum kimliğinde gördük. Artık bir seri başlamak zorunda. Haftaya derbi zaferi ligi yeniden başlatır… Maç golle değil gollerle başladı. Önce 4. dakikada Dirar’ın sağ kanattan arka direğe ortasına Ozan kafayı güzel ve yere vurdurarak vurdu: 1-0.

TAM gol anons edilirken bu sefer Valbuena’nın ara pasında Giuliano topla buluşup soluyla golü attı: 2-0. 11’de Giuliano önünü boşaltıp vurdu, aut. 16’da Ozan ikinci golünü atıyordu ki; vuruşunda Yalçın ayağını açarak kaleye giden topu engelledi.

OLMAYINCA OLMUYOR!

20’DE Malatya gole yaklaştı. Seken topta defansın arasından çıkan Boutaib vurdu, Kameni kurtardı. 28’de Hasan Ali’de golle buluştu. Dirar’ın getirdiği topta rakipten dönen topa gelişine vuran Hasan takımını rahatlatmış oldu: 3-0. Ancak

Haberin Devamı

31’de öyle bir pozisyon yaşandı ki; olmayınca olmuyor dedirtti. Frikikte önce Aytaç’ın şutu sonra dönen topta Adem’in vuruşu direkten döndü. 34’te de Valbuena’nın şutu direkte patladı.

62’DE Soldado vurdu, kaleci Ertaç ve korner. 68’de Adem’in çalımlarla getirdiği topu Batuhan tamamladı: 3-1. 86’da ise Fernandao kaleciyi de çalımlayıp topu boş kaleye yollayamadı ve maç sarı-lacivertlilerin ilk yarıda attığı gollerle 3-1 sona erdi.