Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den Emre'ler için operasyon!

Fenerbahçe'den Emre'ler için operasyon!

Fenerbahçe, aynı adı taşıyan iki oyuncu için çalışmalarını sürdürüyor. Dortmund cephesi yüksek fiyat çekse de, Emre Mor, Kanarya’ya gelmek konusunda istekli... Başakşehir’de forma giyen Emre Belözoğlu konusunda ise Başkan Gümüşdağ ve hoca Avcı’nın tavrı merakla bekleniyor. Buradan olumlu yanıt gelirse, Belözoğlu da yuvaya dönecek.

Fenerbahçe'den Emre'ler için operasyon!

Orta saha için gündeme son olarak kanat oyuncusu Borussia Dortmund’dan Emre Mor gelmişti. Emre ile ilgili önemli gelişmeler yaşanırken, ikinci transfer bombası Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu olan eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’ndan geldi.

Emre Mor için Dortmund, kiralama bedeli olarak 4 milyon Euro istedi. Sarı-Lacivertliler, bu rakamı düşürmek adına pazarlıklarını sürdürürken, genç oyuncunun tavrının bu transferde kendilerine yardımcı olacağını düşünüyor. 19 yaşındaki futbolcu, geçen sezon sadece 19 maçta forma giyebildiği için hayal kırıklığı yaşamıştı.

Planlar yapıldı

Bu durumun yine yaşanma ihtimalinin yüksek olması, ilk 11 garantisi verilen Emre’yi, İstanbul’a daha yakın hale getiriyor. Belözoğlu için de Kanarya, Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ ve hoca Abdullah Avcı’dan olumlu bir ışık bekliyor. 36 yaşındaki oyuncu, Başakşehir ikna edilirse imzayı atacak. Aykut Kocaman, takımın liderlik rolünü Belözoğlu’na emanet etmeyi hedefliyor. Fener’in planı ise deneyimli yıldızın 1 sezon takımda oynaması, sonra da kulüpte yönetici olması.

Haberin Devamı

(Fanatik)