Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe'den Mehmetçik'e özel destek

Fenerbahçe'den Mehmetçik'e özel destek

Fenerbahçeli futbolcular Denzilispor maçı öncesinde ısınmak için sahaya geldiklerinde özel bir tişört giydi.

Fenerbahçe'den Mehmetçik'e özel destek

Fenerbahçeli futbolcular maç öncesinde ısınmak için sahaya geldiklerinde özel bir tişört giydi. Barış Pınarı Harekatı'ndaki askerlerimize destek amaçlı olarak asker selamı ve 'Vatan Size Minnettar' yazılı bir tişört giyen sarı-lacivertli futbolcular, alkış aldı.

Ayrıca Fenerbahçeli futbolcular yan yana gelerek asker selamlı tişörtleriyle özel bir poz verdi.

Karşılıklı koreografiler

Karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları da özel koreografilerle dikkat çekti. Denizlispor taraftarları, Türk bayraklarından oluşan kartonlarla Kapalı tribününde Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Fenerbahçe

Ayrıca yeşil-siyah kartonlarla da koreografi süslendi. Ardından karşı tribünde de 'Türk Milleti askerinin yanındadır' yazan asker selamı taşıyan dev bir bayrak açıldı. Taraftarlar, İstiklal Marşı esnasında asker selamı verdi.

Fenerbahçe tribünlerinde de özel bir koreografi hazırlandı. Başkan Ali Koç'un fotoğrafının yer aldığı, 29 forma numaralı bir futbolcu ve 'Hep Beraber Yapacağız' ifadesi yer aldı.

Ayrıca Ersun Yanal'ın fotoğrafının çizildi, "En güzel şampiyonluk henüz kazanmadığımızdır' yazılı pankart asıldı. Fenerbahçe tribünleri bir de Türk bayrağı açtı.

Haberin Devamı