Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi!

Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi!

Fenerbahçe, Brezilya ekibi Palmeiras forma giyen orta saha oyuncusu Raphael Veiga ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertli yönetim transferi bitirmek için oyuncunun kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi!

Devre arasında Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar kadrosuna katan ve Chelsea'den Victor Moses'i transferi için İstanbul'a getiren Fenerbahçe'de bir transfer daha bitmek üzere.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın orta saha bölgesine transfer istemesi üzerine sarı lacivertli yönetim Brezilya ekibi Palmeiras'da forma giyen orta saha oyuncusu Raphael Veiga ile anlaşma sağladı. Brezilya ekibi ile 2021'e kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe yönetimi görüşmeleri sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Atletico-PR takımı ile çıktığı 48 maçta 9 gol ve 8 asist yaptı. (Skorer)

Raphael Veiga kimdir ?

Palmeiras forması giyen 23 yaşındaki Raphael Veiga, hücumcu oyun kurucu bölgesinde oynuyor. Aynı zamanda çift yönlü orta saha olarak da görev yapan Veiga, dönem dönem sol ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Çok yönlülüğüyle dikkat çeken genç futbolcu, kariyerinde Brezilya Serie A’da 57 maçta 10 gol 10 asist yaptı. Geçen yıl Atletico Paranaense’de oynayan Raphael Veiga, kiralık olarak forma giydi.

Haberin Devamı

Alex de Souza’nın takımı Coritiba’nın altyapısından da yetişen 23 yaşındaki yıldız, Brezilya’nın gelecek vaat eden orta sahalarından biri olarak gösteriliyor. Raphael Veiga’nın sözleşmesi 25 Aralık 2021 tarihinde sona eriyor.