Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor

CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, son 4 maçını kaybeden Alanyaspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor.

CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor

Süper Lig'in 12.haftasında teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki Fenerbahçe, teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ı getiren Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetiyor. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER BELLİ OLDU

FENERBAHÇE: Harun-Şener-Neustadter-Skrtel-Hasan Ali-Isla-Eljif-Ayew-Valbuena- Frey- Slimani

ALANYASPOR:Haydar-Nsakala-Merih-Tzavellas-Baiano-Ceyhun-Maniatis-Efecan-Campos-Fernandes-Cisse

ISLA İLK KEZ ÖN LİBERODA

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Erwin Koeman, Jailson'un yokluğunda Şilili Mauricio Isla'ya bu sezon ilk kez ön liberoda görev verecek.

FENERBAHÇE'DE EKSİK SAYISI ARTTI

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içinde karşılaştığı Belçika temsilcisi Anderlecht'i 2-0 mağlup etti.

Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki sarı-lacivertlilerin ligde 10 puanı bulunuyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor'un ise 12 puanı var.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak.

Fenerbahçe'de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan kadro dışı bırakılmıştı.