Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Olaylı seri bitti Fenerbahçe finalde

Olaylı seri bitti Fenerbahçe finalde

G.Saray'ı yari finalin 4. maçında yenen Kanarya rakibini safdışı bıraktı.

Olaylı seri bitti Fenerbahçe finalde

Her karşılaşması ayrı tartışmayla geçen seride 2-1 önde olan sarı-lacivertliler dün G.Saray’ı tam 10 maç sonra deplasmanda mağlup etmeyi başarıp final serisinde Anadolu Efes ile eşleşti.

G.SARAY ile F.Bahçe 4 maç üzerinden bir seri oynayacak ve bu seriden keyif almayacaksın deseler “Hadi canım” derdim. Ancak öyle. Hele ki son maç. F.Bahçe 2-1 önde çıktığı Abdi İpekçi’deki 4. maçta 3. galibiyetini alarak finale uzandı. İlk yarı rakibinin oldukça iyi oyununa karşı varlık gösteremeyen sarı-lacivertliler, ikinci yarı artan savunma sertliği ve yüzdeli şutlarla fark yarattı.
BENDEN bu kadar. Keyif var mı? Yok! Seyirci var mı? Yok! Seyirci varken keyif var mıydı? Yok! Gerile gerile ne hale geldi. Sessiz salonda ne ev sahibi oyuncular ne konuk ekip oyuncuları maça konsantre olabildi ne de biz ekran başındakiler. Sen provoke ettin, o tükürdü, sen hak ettin, sen F.Bahçelisin, sen G.Saray’a daha yakınsın derken basketbol konuşmaya sıra gelmedi.
UMUTLARIMIZ FİNALDE
SİZİ bilmem ama benim için tatsız geçti yarı finalin F.Bahçe-G.Saray ayağı. Basketbola gelince, dar rotasyonuyla sarı-kırmızılılar elinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak kağıt üzerinde favori olan F.Bahçe yarı finalin genelinde motivasyondan uzaktı. Tatsızlıklara kurban giden yarı final basketbol keyfimiz için umut şimdi finalde. Dilerim sezon sonu ipi göğüsleyecek takımı belli edecek olan maçlar tadından yenmez mücadelelere sahne olur. F.Bahçe’ye finale kalma başarısı gösterdiği için tebrikler. Her iki takıma da final mücadelesinde başarılar.

Haberin Devamı