Gazete Vatan Logo
Galatasaray Derbide Fenerbahçe farkı

Derbide Fenerbahçe farkı

Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi G.Saray’ı dün de mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde finale yükseldi.

Derbide Fenerbahçe farkı

BİLYONER.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final 3. maçında G.Saray’ı 77-63 yenen F.Bahçe 3-0’la finale çıktı. Maça iyi başlayan taraf sarı-kırmızılılardı... Işıl, Traore ve Pınar’ın skorer oyunuyla G.Saray ilk çeyreği 26-20 önde geçti.
İKİNCİ periyotta savunmada daha sert bir görüntü çizen F.Bahçe, hücumda da Quigley ve Lavender ile etkili olup soyunma odasına 40-37 üstün gitti.
SERİDE 2-0 önde olmanın verdiği özgüven ve maçta da skor avantajını elinde tutmanın rahatlığıyla devre arasından dönen sarı-lacivertliler baskılı oyununu 3. çeyrekte de sürdürdü. F.Bahçe bu bölümde G.Saray potasında uzun oyuncuları Parker, Lavender ve Gruda ile sayılar bulup ve son periyoda 58-50 önde girdi.
YAKIN DOĞU DA FİNALDE
SON çeyrekte G.Saray; Işıl ve Vitola’nın basketleriyle farkı eritmeye çalışırken, Quigley ve Tuğçe ile sayı bulmaya devam eden F.Bahçe, müsabakadan 77-63 galip ayrıldı ve seriyi 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.
YARI finalin diğer eşleşmesinde ise Yakın Doğu Üniversitesi, Beşiktaş ile karşılaştı. Yakın Doğu Üniversitesi dün 74-59 kazanarak tıpkı F.Bahçe gibi seriyi 3-0’a getirdi ve finalde sarı-lacivertlilerin rakibi oldu.

Haberin Devamı