Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe, Gençler’e ‘Volkan’ gibi patladı!

Fenerbahçe, Gençler’e ‘Volkan’ gibi patladı!

Volkan Demirel’in 4 inanılmaz kurtarışıyla yıldızlaştığı maçta Sarı-laciverliler, Gençlerbirliği’ni farklı geçti.

Fenerbahçe, Gençler’e ‘Volkan’ gibi patladı!

11’de sakatlanan RvP’nin yerine giren Sow, 41’de perdeyi açtı. 2. devre oyunu domine eden Başkent ekibi Volkan’ın yanı sıra 2 kez direğe 2 kez de çizgide Kjaer’e takıldı. Fernandao ve yine Sow’la 3-0’ı bulan F.Bahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada altın değerinde üç puan kazandı.

BÜYÜK takımların kötü oynarken kazanma kontenjanı vardır. F.Bahçe bu hakkını 80. dakikaya kadar kullandı. G.Birliği’nin risk aldığı dakikalarda farka gitti: 3-0. Bu skora rağmen bizden uyarması futbol ilerleyeceğine kötüye gidiyor.

SARI-lacivertliler sanki deplasmandaymış gibi hem tutuk hem de orta sahaları adeta bitik. Kaleci Volkan nerdeyse pozisyon kurtarmaktan bıktı. Hele bir ikinci yarıda yarım saatlik bölüm var ki; G.Birliği pozisyon üstüne pozisyon harcadı.

ÜMİT zat maçı iyi okumuş. Golü bulsa takımının kazanacağından emin. F.Bahçe ise işi bireysele döktü. Lens ve Sow gollerde başrolü oynadı. Bu puanın değerini herkes iyi anlamalı. Sözüm yedeklere: 2 kişinin kadro dışı kaldığını akıllarından çıkarmasınlar!

Haberin Devamı

7. dakikada Volkan’ın boşa çıktığı pozisyonda Rantie’nin vuruşunu çizgi önünden Kjaer çıkardı. 20’de Şener sağ kanattan bindirdi pasını zor da olsa çıkardı, Alper vurdu, defans çıkardı. 39’da Gençler gole bir kez daha yaklaştı. Duvar pasından sonra ceza sahasına giren Khalili kaleci Volkan’ı geçemedi.

KÖTÜYKEN GOL GELDİ

SARI-lacivertliler tam da kötü oynadıkları anda golü buldu. Lens ayak içiyle öyle güzel pasını attı ki Sow da uzanarak tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 50’de önce Khalili’nin vuruşunu 51’de de Serdar’ın kafa vuruşunu Volkan çıkararak rakibe gol izni vermedi. 66’da İrfan’ın soluyla vurduğu şuta son anda parmaklarıyla yine Volkan Demirel dokundu, korner.

73’TE yakın mesafeden Matei vurdu, Volkan kurtarışlarına bir yenisini daha ekledi. 74’te Ahmet kafayı vurdu, Kjaer yine çizgiden çıkardı. 87’de Fernandao bire bir pozisyonda güzel bir plaseyle golünü attı: 2-0. Uzatmada son sözü Sow söyledi. Lens’in pasında ne kadar formda olduğunu attığı golle kanıtlamış oldu: 3-0.

Haberin Devamı