Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gönül'den 3 puan koptu

Gönül'den 3 puan koptu

F.Bahçe, G.Antep karşısında galibiyeti Gökhan Gönül'ün aldığı penaltıyla kazandı

Gönül'den 3 puan koptu

F.BAHÇE'NİN sezon başı sendromu dün yine hortladı! Hani ligimiz kötü, kafaya oynayan G.Saray ve Beşiktaş da kötü. Peki Avrupa’da olmayan F.Bahçe neden bu kadar ağır ve cömert? Cevabı ise: “Zamana ihtiyaç var.” Dün penaltı olmasa sarı-lacivertililer golü zor atarlardı.
G.ANTEPSPOR maçı gösterdi ki kapanan takımlara karşı F.Bahçe tüm sezon dert çekecek. G.Antep’te 19 yaşındaki Oğulcan’ın yakaladığı pozisyonu eğer İbrahim Akın yakalasaydı şu an dövünüyordu F.Bahçeli futbolcular.
2’de İbrahim’in vuruşunda Mert kontrpiyede kaldı ancak son anda parmak ucuyla topu kornere gönderdi. 25’te de Diego şansını denedi, aut. 29’da sağdan Gökhan iyi kesti, Emenike sert vurdu kaleci Eray bu zor topu çıkarmasını bildi.
PENALTI OLMASA GOL?ZORDU!
2. yarı hızlı başladı. Ancak 53'te F.Bahçe seyircisi sabırsızlık yapıp Emenike’yi ıslıklayınca hem Nijeryalı oyundan düştü hem de 59'da mecburi değişiklik geldi. 65’te ise Antep gole çok yaklaştı. Sahanın en genç ismi Oğulcan bire birde çok kötü vurdu, aut.
80’DE F.Bahçe’nin imdadına penaltı yetişti. Gökhan ne olduysa kendini yerde buldu orta hakem vermedi ama çizgi hakemi penaltı dedi. 82’de Emre vuruşu gole çevirdi: 1-0.
AÇIKÇASI bu gol olmasa F.Bahçe’nin galip geleceğine ihtimal vermiyordum. Son sözüm taraftara; daha 3. hafta da yuhlamak da neyin nesi. Kim ister kötü oynamayı. Kaldı ki kötü olan daha kimler var!

Haberin Devamı