Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe 'Gol' arıyor!

Fenerbahçe 'Gol' arıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında yalnızca 3 puan alabilen Fenerbahçe'de atılan dört gol, geçtiğimiz üç sezonun gerisinde kaldı.

Fenerbahçe 'Gol' arıyor!

ŞAMPİY10

Lige Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek başlayan sarı-lacivertliler, ardından oynadığı 3 maçta sırasıyla Yeni Malatyaspor ve ve Göztepe'ye 1-0, Kadıköy'de de Kayserispor'a 2-3 mağlup oldu.

Bu maçlarda rakip kalelere yalnızca dört gol atabilen F.Bahçe'de bu gollerin ikisi takımdan ayrılan Giuliano ve Josef'ten geldi. Kayseri maçında fileleri sarsan Ayew ve Slimani, bu sezon ligde Fenerbahçe adına gol atan iki farklı isim oldu.

SON DÖRT SEZONUN EN KÖTÜSÜ

Philip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe, ligin ilk dört haftasında attığı dört golle son dört sezonun en kısır başlangıcını yapmış oldu.

Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile başlanan 2015-2016 sezonuna 6 golle başlayan sarı-lacivertliler, sezonu Beşiktaş'ın ardından 74 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.(34 maç-60 gol)

2016-2017 sezonuna bu kez Hollandalı Dirk Advocaat ile merhaba diyen Fenerbahçe, ligin ilk dört haftasında 8 gol attığı yılı, Beşiktaş ve Başakşehir'in gerisinde üçüncü olarak bitirmişti.(34 maç-60 gol)

Geçtiğimiz sezona Aykut Kocaman ile başlama kararı veren sarı-lacivertliler, yine 8 golle başladığı sezonu bu sefer Galatasaray'ın ardında 72 puanla tamamlayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesi'ne katılma hakkı elde etmişti.(34 maç-78 gol)

Haberin Devamı