Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gözünüzü 4 açın F.Bahçe geliyor!

Gözünüzü 4 açın F.Bahçe geliyor!

MANCHESTER zaferi F.Bahçe’ye cidden ilaç olmuş. Ligin zorlu deplasmanına çıkan sarı-lacivertlilerde Avrupa’nın yorgunluğu görülse de maça ekstra katkı yapan Aatif, 1 gol 1 asistle takımını galibiyete taşıdı.

Gözünüzü 4 açın F.Bahçe geliyor!

26’da Van Persie ile öne geçen Kanarya, 32’de Rodallega penaltıdan yararlanamayınca vites yükseltti... 65’te Aatif’la farkı artıran sarı-lacivertliler, 77’de kaleci Fatih’in ikramı ile rahatlarken Akhisar’ın tek sayısı 90+3’te Rodallega’dan geldi.

LİGİN başında adeta kenar süsü muamelesi gören Faslı oyuncu, Karabük maçının ardından 10 numara mevkisinde ne yapılması gerekiyorsa yaptı. Takım içi karışık olan Akhisar ise yararlanamadığı penaltının ardından 2. yarıda mecburen gol ararken kalesinde golü gördü ve ‘benden bu kadar’ dedi.

26’DA maçın ilk ciddi pozisyonu gol oldu. Aatif güzel aldığı topu güzel yere attı, Persie zor pozisyonda ayak içiyle topu tamamladı. Aslında 3 dakika önce de benzer bir pozisyon yaşanmış, yine Aatif ve Persie ikilisi gol ararken ofsayt kalkmıştı. 30’da ise Topal topa vurmak isterken ayağını Mervan’ın yüzüne nişan aldı. Hakem penaltı dedi, 32’de Hugo Rodallega atışı kullandı, ancak topu üsten auta yolladı.

AH MEHMET TOPAL AH!

İLK yarının uzatma dakikasında Akhisar gole bir kez daha yaklaştı. Kornerde yakın mesafeden Mervan kafayı kötü vurdu. 65’te Akhisar defansını gafil avlayan F.Bahçe atağa hızlı çıkarak skoru 2-0 yaptı. Rakibinin risk aldığı dakikalarda Emenike araya iyi kaçtı. Vurmayıp pasını çıkardı, Aatif golü yazdı.

Haberin Devamı

77’DE ise sahalarda enden görebileceğimiz talihsiz bir gol oldu. Emenike kaleci Fatih’in üzerinden topu aşırttı, kaleye giden topa Serdar da müdahele etmek isterken Fatih topu elinden kaçırdı ve kendi kalesine gol attı. Uzatmada Rodallega skoru tayin etti: 1-3.

MİLLİ aradan sonra G.Saray derbisi F.Bahçe’nin zirve yarışındaki varlığını kabul ettirme maçıdır. Bir de Topal, cezalı olmasa!