Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe için flaş Sturridge iddiası

Fenerbahçe için flaş Sturridge iddiası

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Telegraph, Liverpool’da bu sezon düzenli forma şansı bulamayan forvet Daniel Sturridge’in peşinde, Fenerbahçe’nin de olduğunu yazdı.

Fenerbahçe için flaş Sturridge iddiası

Devre arası transfer döneminin hareketli takımlarından biri olması beklenen Fenerbahçe, kadrosundaki yabancı oyuncu kontenjanını rahatlatmak isterken, yeni yıldızlara da kapılarını açmak istiyor. Birçok önemli oyuncuyla temas halinde olan Sarı-Lacivertliler’in, İngiltere’nin önemli futbolcularından biri olan Daniel Sturridge’in peşine düştüğü öğrenildi.

Ada’nın saygın gazetelerinden biri olan Daily Telegraph’ın haberine göre Liverpool’da forma giyen Sturridge’in, teknik direktör Jürgen Klopp tarafından gözden düştüğü ve devre arasında transfer listesine konacağı bildirildi.

Sözleşmesi 2019 yılında bitecek

Kırmızılar’da forvet hattında tercihini Roberto Firmino ve Sadio Mane gibi isimlerden yana kullanan Alman hocanın, Sturridge’a kapıyı göstereceği bildirildi. Daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek isteyen ve bu sezon şu ana kadar toplamda oynadığı 14 maçın sadece 5’inde ilk 11’de oynayabilen 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2019’da bitiyor. Bu yüzden de Kanarya’nın, ilk etapta kiralık formülü üzerinde durduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

4 rakibi daha var

Bu sezon Liverpool adına 14 karşılaşmada 3 gol atan ve 3 de gol pası veren Daniel Sturridge’in peşinde sadece Fenerbahçe’nin olmadığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in yanı sıra İngiltere’den Stoke City ve İspanya’dan Real Betis, Sevilla ile Valencia’nın da transfer girişiminde bulunmaya hazırlandıkları öne sürüldü.