Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hep beraber son 16’ya

Hep beraber son 16’ya

Gruptaki diğer maçta eşitliğin bozulmamasının ardından Fenerbahçe ile Gençlerbirliği de berabere kaldı ve iki takım tur atladı.

Hep beraber son 16’ya

KADIKÖY’DEKİ maçın kopyası gibiydi özellikle ilk yarı dün Ankara’da. Yine öne geçen ve 1 kişi eksik kalan taraf F.Bahçe oldu. O gün 10. dakikada atılan kaptan(!) İsmail, bu kez 26 dakika dayanabildi pazubandının ağırlığına. Hakemin kararı sabaha kadar tartışılsın, İsmail gibi bir oyuncunun Serdar Gürler’e geçilme gibi bir lüksü yok. Neyse geçelim pozisyonlara...

GENÇLİK ATEŞİ

İLK tehlikeyi konuk takım F.Bahçe yarattı. 15’te Ozan’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta İsmail, kaleci Hopf’u geçemedi. 24’te yine G.Birliği kalesini zorlayan Kanarya, soldan Stoch’la pozisyona girdi. Slovak yıldızın ortasına iyi yükselen Karavaiev ilk kez 11’de başladığı bir mücadelede gol sevinci yaşadı.

BU mutluluk 2 dakika sonra kursaklarda kaldı. Ayakları birbirine dolanan İsmail Köybaşı, Aydın Karabulut’u indirdi hakem ‘penaltı ve kırmızı’ dedi.

TOPUN başına geçen Serdar Gürler, Fabiano’yu terse yatırdı: 1-1. 10 kişi kalan F.Bahçe, genç oyuncularının enerjisi sayesinde oyundan düşmedi ve devrenin bitimine 2 dakika kala Stoch’un ortasında genç Caner’le soyunma odasında 2-1 önde gitti.

Haberin Devamı

53’TE Salih farkı 2’ye çıkartacak fırsatı değerlendiremezken, 61’de G.Birliği, Muriqi ile yan ağlara takıldı. Ancak başarılı forvet 83’te Aydın’ın pasında Ozan ve Yiğit’in arasından şık şekilde sıyrılıp bu kez topu 3 direğin arasında geçirdi: 2-2. Maç bu skorla biterken, G.Birliği gruptan lider çıkmayı garantiledi, F.Bahçe de 2. olarak adını bir üst tura yazdırdı.