Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengo'da kaldı

Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengo'da kaldı

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Jorge Jesus, Flamengo'da kalmayı tercih etti. 65 yaşındaki deneyimli hoca, kulübü Flamengo ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Portekizli teknik adamın 4 milyon Euro maaş alacağı iddia edildi.

Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengo'da kaldı

Ersun Yanal sonrası yeni hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye Brezilya'dan kötü haber geldi. Sarı Lacivertli ekibin ilgilendiği Jorge Jesus, Flamengo'da kalmaya karar verdiği iddia edildi.

L'Equipe'te yer alan habere göre, Brezilya ekibi yeni kontrat konusunda anlaşmaya varan Portekizli teknik adam 4 milyon Euro maaş alacak. Brezilya ekibine geldiğinden beri önemli başarılar elden eden ve taraftarın sevgilisi haline gelen tecrübeli teknik adam, kısa süre önce yakalandığı corona virüsü yenmeyi başarmıştı.

Flamengo'da tarih yazdı

Jesus, kırmızı-siyahlı kulübe yalnızca bir yılda damgasını vurmuştu. 2019'un Haziran ayında Flamengo'nun başına geçen Jorge Jesus henüz birinci yılını doldurmadan zaferleriyle adından söz ettirmişti. Flamengo bu süreçte 5 kez kupa sevinci yaşadı.

Flamengo'da tarih yazan Jorge Jesus şu ana kadar Libertadores Kupası, CONMEBOL Süper Kupa, Brezilya Ligi şampiyonluğu, Brezilya Süper Kupa ve Guanabara Kupası kazandı.

65 yaşındaki Jorge Jesus, daha önce Benfica, Sporting Lizbon, Braga ve Vitoria Guimaraes gibi ülkesinin önde gelen kulüplerinde ve Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımında görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengoda kaldı