Gazete Vatan Logo
Başakşehir Fenerbahçe istedi, Başakşehir kaptı!

Fenerbahçe istedi, Başakşehir kaptı!

Süper Lig'de bu sezonun flaş takımı Medipol Başakşehir, adı Fenerbahçe ile anılan Eljero Elia transferini bitirdi.

Fenerbahçe istedi, Başakşehir kaptı!

Süper Lig şampiyonluğunda Beşiktaş'ın sadece 2 puan gerisinde olan, Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe'yi penaltı atışlarında saf dışı bırakarak finale yükselen Medipol Başakşehir, bir yandan da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu doğrultuda yönetime listeyi verdi. İlk hedef ise Feyenoord'da forma giyen 30 yaşındaki sol kanat Eljero Elia...

Fenerbahçe de istiyordu

Hollanda şampiyonu Feyenoord'da forma giyen Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun adı Fenerbahçe ile de anılıyordu. Jeremain Lens'in yüksek bonservis bedeli nedeniyle alternatif futbolcular oluşturan sarı lacivertliler, Elia'yı listesine almıştı ancak Başakşehir daha önce davranarak Haziran 2018'de sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile anlaşma sağladı.

Hollanda'da şampiyon oldu

Bu sene Feyenoord'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Elia, Hollanda Ligi'nde şampiyonluk kupasını kaldırmıştı, 5 milyon Euro değere sahip olan Hollandalı futbolcu, bu sezon forma giydiği 32 maçta 10 gol ve 9 asist yaparak 19 gole katkıda bulundu. Elia'nın Feyenoord'la bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)