Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe kazanmayı unuttu

Fenerbahçe kazanmayı unuttu

Süper Lig'in 11. haftasında Başkent'te Osmanlıspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe aradığı galibiyeti bulamadı ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Fenerbahçe kazanmayı unuttu

KAYSERİ maçında kaybedilen 2 puanla birlikte moraller yerdeyken Osmanlı deplasmanı mili takım arasına girilen haftada ilaç gibi gelecekti, yani maç öncesi düşünce bu yöndeydi. Golü de erken bulmuşken sahadan çıkmaması gereken 2 isim Valbuena ve Isla sakatlanıp çıktı ve F.Bahçe’nin tüm oyun planı alt-üst oldu.

DİYECEKSİNİZ ki Valbuena son 5 maçta da çıkıyordu, evet ama dün çıkmaması gerekiyordu! Neymiş Valbuena’sız bir F.Bahçe buymuş. Osmanlıspor lig sonuncusu, öndesin ve rakibinden baskı yiyorsun.

SON 10 dakika her an gol gelir diye bekliyorsun ve gol geliyor. Resmen golü üstüne çekiyorsun. Dirar’a sabrediyorsun. Zor dostum zor. Bu sene de F.Bahçe’nin işi zor: 1-1…

GELİYORUM DEDİ!

7’DE kaleye ikinci kez gelen F.Bahçe golü buldu. Ozan’ın pasında Giuliano topu kontrol edip dönüp vurdu: 0-1. 25’te ise Osmanlıspor gole yaklaştı. Umar kaleci Volkan’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda Volkan başarılıydı. 31’de bu sefer Regattin’in vuruşu az farkla auta çıktı. 56’da Dirar şutu ise Hakan’da kaldı. 62’de Jenssen’le verkaça giren Alper vurdu, Hakan bir kez daha başarılıydı. 63’de Osmanlı bu atağa hemen cevap verdi. Josue’nin vuruşunda top direği sıyırdı. 86’da kornere Numan kafayı vurdui direğe çarpan top auta çıktı. 89’da ise gol geliyorum derken geldi. Payam’ın pasına Umar arka direkte dokundu: 1-1.

Haberin Devamı