Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte RVP İşte Fenerbahçe

İşte RVP İşte Fenerbahçe

Spor Toto Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

İşte RVP İşte Fenerbahçe

MAÇA kötü başlayan F.Bahçe, penaltıyla golü bulup Karabük’e adeta gol oldu yağdı. Evinde rakibine 5 gol atan bir takım tabii ki iyi oynamıştır ancak penaltıyla birlikte gereksiz itirazın sonrası görülen kırmızı kart, maçın kaderini belirledi. 10 kişi kalan Karabük ikinci yarıda 8 dakikada 3 gol yiyince zaten neye uğradığını şaşırdı.

DÜN için Volkan-lens ikilisinin kanat etkinliği gelecek haftalar adına rakipleri korkuturken, Manchester karşılaşması öncesi bu galibiyet tam bir ilaç oldu. 15’te Skrtel’in atağa çıkarken kaptırdığı top Traore sert vurdu, Volkan gelen topu kontrol etti. 17’de ise hava topunda Skulason Topal’ı çekti bıraktı, Aydınus penaltıyı gösterdi, atışı 18’de Persie gole çevirdi.

ANLAMLI MESAJ!

28’DE Karabük tehlikeli geldi. Soldan Latovlevıcı ortaladı, Volkan boşa çıktı Poko istediği vuruşu yapamadı. Konuk takımın tam da oyuna ağırlığını koyduğu anlarda (dk 29) Ceyhun ikinci sarıdan kırmızıyı gördü. Maç da bu dakikadan sonra koptu. İlk yarının uzatma dakikasında Volkan şen’in ortasını Skrtel tamamladı: 2-0.

Haberin Devamı

2. yarı golle başladı. 48’de Lens’in ara pasında Şener içeriye dalıp pasını çıkardı, Persie, skor 3-0 dedi. Karabük nefes alamadan 4. golü yedi. Persie’nin pasına koşan Aatıf kaleci Ahmet’i bacak arasında avladı: 4-0. 53’te yine Volkan pasını çıkardı, Lens dokundu: 5-0.

67’DE Volkan Şen dar açıdan vurdu, Ahmet’i geçemedi. 76’da Tanase uzaktan güzel vurdu, Volkan kalede adeta uzadı, korner. En son 2013’te evinde 5 gol atan sarı-lacivertliler 3 yıl sonra Kadıköy’de maça gelmeyen taraftarlarına bir anlamda mesaj verdi.