Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ohh be! 3 puan varmış

Ohh be! 3 puan varmış

Ligde üst üste 2 beraberlik alan, Avrupa'da da Manchester'a çarpılan Fenerbahçe'ye Konya ilaç oldu.

Ohh be! 3 puan varmış

LENS: 1-Konya: 0. Sezonun 8. maçında ilk kez rakibinden gol yemeden kazanan F.Bahçe, Anadolu’daki ilk deplasman galibiyetini de almış oldu. Aslında Kadıköy’de rakipleri nasıl oynuyorsa F.Bahçe de aynı taktiği bu sefer rakip sahada denendi. Tek fark Lens gibi ekstra bir oyuncunun sarı-lacivertli formayla sağ kanatta oynamasıydı.

AYKUT hoca atakların nereden olgunlaşacağını bildiği için bu kanadı bazen 2-3 oyuncuyla kapattı ama bir anlık adam kaçırma pahalıya maloldu. Maç o kadar sıkıcı başladı ki, 23’te Douglas’dan ilk şut geldi. Bu pozisyonun devamında Lens’in zorladığı pozisyonda Bülent Yıldırım penaltıyı verdi. 25’te Emenike golü attı: 0-1.

2. yarıya Konya baskılı başladı ama 51’de Serkan topu elinden kaçırdı, Emenike boş kaleye vurdu, aut. 58’de Persie bir pozisyonda 3 kez golle burun buruna geldi. İlk vurduğu direkten döndü, sonrasında 2 kez kafayla denedi ama olmadı.

TAT YOK MORAL VAR

66’DA Ömer Ali’nin vuruşu az farkla auta çıktı. 67’de ise Persie vurdu, aut. Avrupa’dan çıkan iki takımın mücadelesi biraz da yorgunluğun verdiği kondisyon eksikliğinden dolayı futbol olarak tat vermese de G.Saray’ın kaybettiği haftada F.Bahçe’nin 3 puan alması biraz olsun moralleri yükseltmiştir!

Haberin Devamı