Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Fenerbahçe, Krasnodar maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövaşında Fenerbahçe Krasnodar maçında turu atlayacak skoru alarak yaralarını sarmak istiyor. Teknik patron Dick Advocaat'ın eleştirileri göz önünde bulundurarak diğer maçlara nispeten daha ofansif bir kadro oluşturması gündemi meşgul ediyor. Peki Fenerbahçe Krasnodar maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Fenerbahçe Krasnodar maçı için geri sayım sürüyor. Fenerbahçe, Rus ekibi Krasnodar karşısında ilk maçta 1-0 mağlup olarak taraftarına hüsran yaşatmıştı. Tur atlayan ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına kalacağı Fenerbahçe Krasnodar maçı 22 Şubat saat 20:00'de oynanacak. Tribüne gidemeyecek olan taraftarların en fazla merak ettiği konu ise Fenerbahçe Krasnodar maçının şifresiz kanaldan yayınlanıp yayınlanmıyacağı oldu.

İstatistikler Fenerbahçe diyor!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında yarın Ülker Stadı'nda Rusya'nın Krasnodar takımıyla yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 216. mücadelesine çıkacak.

Avrupa kupalarındaki 42. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 215 maçta 80 galibiyet, 43 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 269 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 319 gol gördü.

Ülker Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak.

Fenerbahçe-Krasnodar karşılaşmasında Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak.

Haberin Devamı

Tomasz Listkiewicz ve Michal Obukowicz'in yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi Radoslaw Siejka olacak. Karşılaşmada Tomasz Musial ile Tomasz Kwiatkowski, ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Fenerbahçe Krasnodar maçı TivibuSpor'dan naklen yayınlanacak.

İç sahada son 9 maçta mağlup olmadı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçı kaybetmedi.

Bu sürede 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Kadıköy'de son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası maçını da kazanarak, rakiplerini evine puansız gönderdi.

Fenerbahçe, iç sahada yenilmeme serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü.

[[SurveyID100]]

İç sahada 107. sınav

Fenerbahçe, taraftarı önünde Avrupa kupalarında 107. sınavını verecek.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 106 maçta 54 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

İç saha maçlarında rakip fileleri 157 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 116 gole engel olamadı.

Rus takımlarıyla 8. randevu

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 8. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek Rus takımlarıyla 7 kez karşı karşılaşan sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı.

İç sahada yaptığı 3 maçın ikisini kazanan, 1'inde de berabere kalan Fenerbahçe, Rus takımlarına karşı Kadıköy'de mağlubiyet yaşamadı.

Fenerbahçe'ye Polonyalı hakem!

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu Rövanş maçında Rusya'nın Krasnodar takımıyla Fenerbahçe arasında 22 Şubat Çarşamba günü oynanacak maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Raczkowski yönetecek.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 20.00’da başlayacak karşılaşmada Pawel Raczkowski’nin yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Michal Obukowicz yapacak. Radoslaw Siejka’nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Tomasz Musial ve Tomasz Kwiatkowski.

Fenerbahçe'de Krasnodar mesaisi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus ekibi Krasnodar ile 22 Şubat Çarşamba günü yapacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde Fenerbahçe Car Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, ligde dünkü Kasımpaşa müsabakasında süre alan oyuncuların yenilenme çalışmaları yaptıkları belirtildi.

İdmanda diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.

Sarı-lacivertli ekip, bugün gerçekleştireceği antrenmanla Krasnodar maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Krasnodar'ı konuk edecek
Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında yarın Rusya temsilcisini ağırlayacak Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Polonyalı hakem Raczkowski yönetecek
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında yarın sahasında Rusya'nın Krasnodar takımını ağırlayacak.
Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele eden sarı-lacivertli ekip, Rus temsilcisi Krasnodar ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 1-0 kaybetti.
Fenerbahçe, turu geçmek için en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 1-0 kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Fenerbahçe, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu tek farklı galibiyette UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek.
Skrtel dönüyor, 3 oyuncu ceza sınırında
Fenerbahçe'de sarı kart cezası nedeniyle Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Slovak stoper Martin Skrtel, teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.
Sarı-lacivertli ekipte, ikişer sarı kartı bulunan Volkan Demirel, Josef de Souza ile Hasan Ali Kaldırım, Krasnodar karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.
Fenerbahçe'de ayrıca UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev de yarınki mücadelenin kadrosuna giremeyecek.
Öte yandan Rus temsilcisinde ise sarı kart cezasını ilk maçta çeken İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahadaki yerini alabilecek.
STAT: Ülker Stadı
SAAT: 20.00
HAKEM: Pawel Raczkowski (Polonya)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow, Van Persie.
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat
KRASNODAR: Kritsyuk, Kaleshin, Granqvist, Naldo, Ramirez, Gazinski, Kabore, Podberezkin, Wanderson, Claesson, Smolov
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Shalimov
Son 3 resmi maçı kazanamadı
Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, yaptığı son 3 resmi mücadeleden galibiyetle ayrılamadı.
Resmi maçlardaki son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertli ekip, derbiden son çıktığı 3 resmi karşılaşmada 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yaptığı Bursaspor (1-1) ve Kasımpaşa (0-0) maçlarından beraberlikle ayrılırken, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile deplasmanda yaptığı mücadeleyi 1-0 kaybetti.
Sarı-lacivertli takım, ayrıca yaptığı son 7 resmi maçta sadece iki kez kazanabildi. Fenerbahçe, bu süreçte ikişer galibiyet ve yenilgi ile üç beraberlik aldı.
Gol ayakları suskun
Fenerbahçe, son haftalarda yaptığı maçlarda skor bakımından kısır görüntüsüyle dikkati çekiyor.
Yaptığı son 6 resmi maçın 2'sinde gol sevinci yaşayamayan sarı-lacivertli takım, diğer 4 maçta ise 1'den fazla gol atamadı.
Bu karşılaşmalarda Ozan Tufan ve Mehmet Topal gibi orta saha oyuncularından birer gol katkısı alan Fenerbahçe'de birer kez fileleri havalandıran Moussa Sow ve Robin van Persie, dışında hücum futbolcuları skora katkı sunmadı.