Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe kupaya hazır

Fenerbahçe kupaya hazır

Pereira yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkacak

Fenerbahçe kupaya hazır

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'da başlayan çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman pas organizasyonlarıyla devam etti. Çalışma taktik idmanla tamamlandı.

5 FUTBOLCUNUN SAKATLIĞI BULUNUYOR

Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Robin van Persie, Luis Nani ve ağrıları bulunan Mehmet Topal, özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.

SAHNE YEDEKLERİN

Pereira, Diyarbakır'daki mücadeleye maç eksiği olan ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacak. Bu karşılaşmada as oyuncularını dinlendirmeyi planlayan Portekizli Teknik Adam; Diego Ribas, Gökhan Gönül, Ozan Tufan ve Alper Potuk gibi oyuncularını Amedspor karşısında sahaya sürmeye hazırlanıyor. Pereira ayrıca grup maçlarında olduğu gibi Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek'e de şans verecek.

Haberin Devamı