Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Lens kararını verdi

Fenerbahçe Lens kararını verdi

Mahmut Uslu’nun “İstediğimiz seviyeye geldi” dediği Jeremain Lens şimdilik beklemede. Emenike’nin ayrılması, Fernandao’nun da henüz hazır olmaması nedeniyle elinde tek alternatif van Persie kalan Kocaman öncelikle ileri uca takviye yapılmasını istiyor

Fenerbahçe Lens kararını verdi

SUNDERLAND’DAN kiralık geldiği F.Bahçe’de geçen sezon ortaya koyduğu performansla takımın en iyisi olarak gösterilen Jeremain Lens konusunda yönetim kulübü ile bağları koparmak üzere. Bonservisiyle alınması gündemde olan Lens için sarı-lacivertlilerin belirlediği ilk plan ağustos başına kadar beklemekti. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibi daha hızlı yol almak adına şimdilik planlarını Hollandalı futbolcuya göre yapmama kararı aldı.

KAMPTA TRANSFER ZİRVESİ

MADDİ olarak sınırları zorlayan bu transferden vazgeçilme noktasına gelinmesindeki bir diğer etken de forvette daha acil bir transfer ihtiyacı olması. Emenike’nin gönderilmiş, Fernandao’nun da sakatlıktan yeni çıkmış ama henüz hazır olmadığı için elinde van Persie dışında golcü kalmayan F.Bahçe, tüm acil planını forvete göre yapacak.

MERKEZ santrfor arayan hatta uygun maliyetli bulunabilirse 2 tane golcü almak isteyen yönetim İsviçre’deki hazırlık maçları etabında Aykut Kocaman’la durum değerlendirmesi yapacak.

TEK TEKLİF SIMON KJAER'E

Haberin Devamı

FUTBOLDAN sorumlu yönetici Ali Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği forvet transferinin gerçekleşmesi için eldeki oyunculardan da birkaçının gitmesi gerekiyor. Takımda düşünülmeyen Gregory van der Wiel’den hâlâ ses seda çıkmazken şu ana kadar tek transfer talebi Kjaer’e oldu. Ancak burada da başkan Aziz Yıldırım, Danimarkalı savunmacıyı 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakama satmak istemiyor. Eğer bu rakama ulaşılırsa forvet ve sağ kanat transferi gerçekleşecek.