Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hakem 'Es'ti Fener gürledi!

Hakem 'Es'ti Fener gürledi!

Sarı-lacivertliler Alper Ulusoy'un kararlarıyla damga vurduğu maçta Eskişehir'i 5 yıl sonra deplasmanda yendi.

Hakem 'Es'ti Fener gürledi!

Fernandao tartışmalı penaltıda Kanarya’yı öne geçirirken, 65’te ayak bileğine basılan Alpaslan, kızardı! 74’te Fernandao, 85’te Persie maç fazlasıyla F.Bahçe’yi lider yaptı.

AÇIKÇASI ne penaltıyla gelen golü ne de rakip 10 kişiyken Boffin’in ikram ettiği golü sindirdim.

F.Bahçe’nin böyle bir galibiyete ihtiyacı yok zaten. Ancak ilk yarıda verilmeyen penaltı, olmayan penaltıyla birleşti. Eskişehir en azından beraberlik derken de 10 kişi kalarak umutlarını kaybetti.

ZEMİN beklentinin aksine güzledi ve F.Bahçe daha akıcı oynamalıydı. Ancak Samet hoca kanatlara öyle bir kilit koydu ki set oyunuyla sonuca gitmek zorunda kaldılar. Sezonun ilk yarısının son haftalarında oyun ritmini bulan sarı-lacivertlilere verilen kısa ara yanış anlaşılmasın fiziken yaramamış!

5’TE De Souza uzak mesafeden sert vurdu, top az farkla üsten auta çıktı. 17’de Engin art arda çalımlarını sıraladı, önünü boşaltıp vurdu, aut. 42’de Engin sol kanattan bir kez daha bindirdi, dar açıdan vurdu, Volkan tokatladı, korner. İlk yarının bitimi yaklaşırken 45’te Emre’nin Nani’ye sırtı dönük yaptığı hamle bir anda maçın da seyrini değiştirdi. Alper Ulusoy penaltıyı gösterdi. Atışı Fernadao gole çevirdi: 0-1.

Haberin Devamı

VOLKAN’IN İNADI

İKİNCİ yarıya Eskişehir baskılı başlasa da 65’te Alparslan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 74’te Nani’nin hem zayıf hem de kaleye gitmeyen şutunu Boffin kurtarmak isterken topu yakalayamadı ve Fernandao’un önüne düşürdü, Brezilyalı kolay bir gol attı: 0-2. 85’te Volkan Şen topu inatla taşıdı, pasını verdi ve Robin van Persie de tamamladı: 0-3.