Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi Esteban fırtınası!

Fenerbahçe maçı öncesi Esteban fırtınası!

Son iki sezonda ligde sadece 6 maça çıkan Esteban, milli arayı çok iyi geçirdi. Şili maçında Alexis Sanchez’in penaltısını çıkaran ve 3-2’lik galibiyette büyük pay sahibi olan 29 yaşındaki eldiven, önceki gece de Peru karşısında yıldızlaştı.

Fenerbahçe maçı öncesi Esteban fırtınası!

Ağır Malatya yenilgisi sonrasında Fırtına'da radiakl kararlar alınmış, Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Bu haber sonrasında ise gözler, yıllardır Bordo- Mavililer’in kalesini koruyan Onur’un eldivenlerini kimin devralacağına çevrilmişti.

Kritik Fenerbahçe maçı öncesinde Esteban’ın formayı alması kesinleşti. Trabzonspor formasıyla son iki sezonda ligde sadece 6 maça çıkan Kosta Rikalı kaleci, milli arada kendisini kanıtladı. Önce Şili ile oynanan hazırlık maçında Alexis Sanchez’in penaltısını çıkaran ve 3-2’lik galibiyette büyük pay sahibi olan 29 yaşındaki eldiven, önceki gece de Peru karşısında yıldızlaştı.

6 kurtarış...

Kalesine gelen 8 şutun 6’sında başarılı kurtarışlara imza atan tecrübeli file bekçisi, yediği 2 gole rağmen başarılı bir performans sergiledi. Uzun zaman sonra üst üste 2 maça çıkan ve ortaya koyduğu oyunla takdir toplayan Esteban, Bordo-Mavili teknik heyetten de geçer not aldı.

(Fanatik)