Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe maçında saha karıştı

Fenerbahçe maçında saha karıştı

Fenerbahçe Antalya'da hazırlık maçında Kukesi ile karşılaştı.

Fenerbahçe maçında saha karıştı

Antalya Belek'te yaptığı devre arası hazırlık kampında Fenerbahçe, Arnavut ekibi Kukesi ile hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, mücadele 2-2 berabere sona erdi.

İkinci yarı hazırlıklarına 5 Ocak’ta Antalya’da başlayan Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, kampın son gününde Arnavutluk ekibi Kukesi ile Gloria Sports Arena Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

5 genç oyuncuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, 28. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından Bakaj Elis’in sol ayağıyla sert şutunda topu kalesinde görerek 1-0 geriye düştü. Arnavut ekibi baskısını arttırırken, 33. dakikada sol kanatta ceza alanı içerisi altı pas içerisine yapılan ortayı kontrol eden İdrizi Bujar, topu bir kez daha sarı-lacivertlilerin ağlarına yollayarak durumu 2-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol almazken, Fenerbahçe ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, ikinci yarıda sahaya Şener, Giuliano, Fernandao ve Chahechoue’yu aldı. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe’de 49. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Giuliano topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Maçın son dakikasında bir kez daha kazanılan penaltı atışında topun başına bu kez Fernandao geçti ve golü atarak takımına beraberliği getiren isim oldu.

Haberin Devamı

Kazanılan 2. penaltı sonrası hem saha içerisi hem de kulübe karıştı. Fenerbahçe'nin yakaladığı ikinci penaltının ardından Kukesi oyuncuları itiraz edince sahaya gerginlik yayıldı. Hem yeşil sahada hem de kenarda itişmeler yaşandı.

MAÇTAN NOTLAR

YİĞİTHAN İLK 11'DE

Sarı-lacivertlilerin sezon sonuna kadar Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımına kiraladığı Yiğithan Güveli, Kukesi maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Çalışma izni yetişmeyen Yiğithan'ın yanı sıra Serhat Kot sol bekte, Oğuz Kağan orta sahada, Samet Karakoç ise sağ kanatta görev aldı. Kalede ise Erten Ersu oynadı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe'nin Kukesi ile oynadığı maça sarı lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmada yaklaşık bin 500 taraftar tribündeki yerlerini aldı. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Önder Fırat, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı ve Barış Aydil de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Haberin Devamı