Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Manisa'da kabus gördü! İki kırmızı kart...

Fenerbahçe Manisa'da kabus gördü! İki kırmızı kart...

Fenerbahçe, Süper Lig'de 7. hafta açılış maçında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler'de Alper 82. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fenerbahçe Manisa'da kabus gördü! İki kırmızı kart...

ALANYA ve Beşiktaş galibiyetlerinin ardından Akhisar’dan alınacak 3 puanla iyi futbolunu taçlandırmak isteyen sarı-lacivertliler yine eskiye dönüş yaparak tanınmayacak haldeydi. Koca 90 dakikayı 1 isabetli şutla kapatan F.Bahçe’de anladım ki Valbuena durunca takım da duruyor. Herkesin güvendiği bir o vardı o da takımı futboluyla yalnız bıraktı. Giuliano orta sahada vasıfsız eleman gibiydi. Topal oyun kuramadı, Ozan kaçak oynadı.

SON 2 haftanın yıldızı Janssen oyundan çıktı ama Janssen topla bile buluşamadı! Sonuçta 1-0’lık mağlubiyet kaçınılmaz gibi gözükse de Akhisar’ın öne geçtikten sonra yerden kalkamaması, Alper’in gördüğü kırmızı kart yine hakem hatalarını gündemde tuttu. İlla ki hakem konuşulur ancak, kötü futbol sakın unutulmasın!

DERTLASMAN!

3’TE Janssen’in pasında sol çaprazdan Giuliano sert vurdu, aut. 16’da pasında Soner müsait pozisyonda topu kaçırarak vuramadı. 56’da F.Bahçe adına kaleyi bulan ilk şutu Mehmet Ekici çekti, uzaktan vuruşunu Lukac çıkardı.

60. dakikada Akhisar orta sahadan topu çalıp atağa hızlı çıktı. Soner’in ara pasına Onur koşup yerden ve Kameni’nin bacak arasından topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 67’de Borges orta sahanın gerisinden topu alıp 40 metrelik deparla ceza sahasına girdi ancak zor olanı yapıp Kameni’yi geçemedi.

Haberin Devamı

83’TE Alper, 86’da Skrtel kızarınca takım yine 9 kişiyle maçı tamamladı. 88’de Borges, Olcan’ın kafa pasına kafayla vuruş yaptı, aut. 7 dakikalık uzatmada skor değişmedi ve F.Bahçe evine yaralı döndü.