Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'siz yarış olmaz!

F.Bahçe'siz yarış olmaz!

Kanarya 'Ya tamam ya devam maçında yenilgisiz lider Medipol Başakşehir'i devirip şampiyonluk mücadelesine yeniden dahil oldu.

F.Bahçe'siz yarış olmaz!

28’de Ozan’ın şutunda Emre’ye çarpan top kaleci V.Babacan’ı yanıltıp ağlara gitti. Sarı-lacivertliler 74’te Fernandao ile bir de penaltı kaçırsa da skoru korumayı bildi ve rakibiyle arasındaki farkı 4’e indirdi.

GEÇEN haftayı puan kaybıyla kapatan F.Bahçe için Medipol Başakşehir maçı zirvede varolma maçına dönmüştü. Sarı-lacivertliler 1-0’la istediği sonucu alsa da futbol olarak vasatı geçemedi. Pozisyonu kıt, topun saha da kalma süresinin az olduğu maçta fizik gücü ve mücadele ön plandaydı. F.Bahçe beklediği golü bulduktan sonra oyun olarak üstüne koyamadı.
BAŞAKŞEHİR ise ‘en azından beraberliği kurtaralım’ deyip risk almalıydı. Abdullah hoca beklentilerin aksine galibiyet için Kadıköy’e gelmediğini oynattığı futbolla gösterdi. Gergin başlayan karşılaşma 28. dakikada gelen golle daha da renklendi. Alper Hasan’ı kaçırdı, Hasan topu çizgiden zor da olsa ortaladı, ön direğe koşan Salih pasını Ozan’a çıkardı. Ozan’ın vuruşu, Emre’ye çarpıp kaleci Volkan’ı yanılttı: 1-0.
FARK KAÇTI!
32’DE Visca’nın sağ çaprazdan vuruşu tehlikeliydi, aut. İkinci yarıya Başakşehir hızlı başladı. Caiçara’nın pasına Visca gelişine vurdu, kaleci Volkan müdahale etti. 72’de ceza sahasına giren Fernandao’ya Eren’in yaptığı markaj Bülent Yıldırım tarafında penaltıyla cezalandırıldı. Atışı Fernandao kullandı, Babacan kurtardı.
,
90’DA Lens, Karavaiev’e istediği pası attı, Ukraynalı müsait pozisyonda kötü bir vuruş yaptı. Uzatmada da Persie plase vuruşu gol yapamadı ve F.Bahçe kazandığı 3 puanla haftanın karlı takımı olurken, şampiyonluk iddiasını da tazelemiş oldu.

Haberin Devamı