Gazete Vatan Logo
THY Euroleague İtalyan işi

İtalyan işi

Fenerbahçe, THY Euroleague'de konuk ettiği EA7 Milano karşısında zorlansa da kazanmayı başardı.

İtalyan işi

UZUN bir sakatlık döneminden sonra Bogdanovic’e kavuşan F.Bahçe, Milano’yu ağırladığı maça hücumda tutuk başladı. Datome bu tanımın dışında kalıyordu zira takımı adına ortaya koyduğu enerjiyle ilk çeyrekte skor yükünün de büyük bölümünü üstlendi. Hızlı hücumlarla sayı üreten konuk ekip adına son bölümde art arda gelen 3’lükler ve Kalnietis’in ortalamasının çok üzerindeki hücum performansı etkiliydi.

19-18 F.Bahçe üstünlüğüyle tamamlanan ilk çeyrek sonrası temsilcimiz 2. çeyrekte de dışarıdan hücum etti. Datome’nin ilk çeyrekteki rolünü benchten gelerek devam ettiren Nunnally 3 sayı çizgisinden art arda isabetler buldu. Datome-Nunnaly ikilisinin şovlarını izlediğimiz ilk yarı sonrası 3. çeyrekle birlikte asıl F.Bahçe’yi izlemeye başladık.

VESELY KAYIPLARDA

2. yarıya hızlı başlayan ve farkı 5:45 kala 6 sayıya kadar çıkaran Milano’ya F.Bahçe 2.5 dakikada ortaya koyduğu savunma sertliğiyle yanıt verdi. Udoh’u devreye sokarak ve dış hücumlarını destekleyen sarı-lacivertiler, Udoh’un smaçlarıyla çeyrek sonunda 5 sayılık avantaj yakaladı.

Haberin Devamı

FARKI çift hanelere taşımak adına yakaladığı şansları değerlendiremeyen temsilcimiz adına en sıkıntılı tablo Vesely’nin eski günlerini aratan performansıydı. 63- 58 girilen son 10 dakikada sahnede yine Nunnally vardı. Sarı-lacivertli savunmanın basit hatalar yaptığı anları oldukça iyi değerlendiren konuk ekibe en net ve kritik yanıtı savunmasının yanı sıra ceza şutlarıyla veren Nunnally galibiyette büyük rol oynadı. 86-79 kazanan temsilcimiz savunma konsantrasyonunun inişli çıkışlı seyri nedeniyle zorlansa da istediğini aldı.