Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Fransız devi Monaco ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Temsilcimiz Fenerbahçe Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco ile karşı karşıya gelecek. Nefes kesen bir müsabakaya sahne olması beklenen Fenerbahçe Monaco maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. İşte Fenerbahçe Monaco maçına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

FENERBAHÇE MONACO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saracoğlu stadında Fransız liginin güçlü ekiplerinden Monaco ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Monaco maçı 27 Temmuz Çarşamba saat 21:30'da başlayacak. D Smart Smart Spor ekranından naklen yayınlanacak olan Fenerbahçe Monaco maçında İspanyol hakem Jesus Gil Manzano düdük çalacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Monaco'nun kadrosunda Subasic, Glik ve Moutinho'ya yer verilmedi

Fransa temsilcisi Monaco'nun, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacağı ilk maçın kafilesi belli oldu.Kulübün internet sitesinde yer alan haberde, teknik direktör Leonardo Jardim'in 20 kişilik maç kafilesine yer verildi.

Haberin Devamı

Fransız ekibinde sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında oynayamayacağı açıklanan Hırvat kaleci Danijel Subasic'in yanı sıra Polonyalı yeni transferi Kamil Glik ve Portekizli orta saha oyuncusu Joao Moutinho da kafileye dahil edilmedi.

Fenerbahçe ile bu akşam Ülker Stadı'nda saat 21.30'da karşılaşacak Monaco'nun kafilesinde yer alan futbolcular şunlar:

Kaleci: Loic Badiashile, Morgan De Sanctis, Seydou Sy

Savunma: Fabinho, Jemerson, Benjamin Mendy, Kevin N'Doram, Andrea Raggi, Djibril Sidibe, Marcel Tisserand

Orta saha: Tiemoue Bakayoko, Gabriel Boschilia, Nabil Dirar, Thomas Lemar, Bernardo Silva, Adama Traore

Forvet: Guido Carrillo, Ivan Cavaleiro, Radamel Falcao, Valere Germain

Monaco Teknik Direktörü Jardim: "Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım"

Monaco Teknik Direktörü Leonrado Jardim ve oyunculardan Andrea Raggi, Fenerbahçe ile yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Haberin Devamı

Fransa ekibi Monaco’nun teknik direktörü Leonardo Jardim, Fenerbahçe’nin çok tecrübeli bir takım olduğunu ve yarın dengeli bir maç olacağını söylerken, oyunculardan Andrea Raggi ise maça çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan stoper Andrea Raggi, maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Fenerbahçe’nin çok iyi bir takım olduğunu bildiklerini belirten Raggi, "Hazır olmak için, yenmek için ve büyük bir maç yapmak için elimizden geleni yaptık" dedi.

Yarın çok iyi bir maç izleteceklerini de sözlerine ekleyen Andrea Raggi, "Kazanmaya çalışacağız. Biz Monaco’yuz, Fenerbahçe’den korkmuyoruz. Yarın çok güzel bir maç izleyeceksiniz. Biz maçımızı yapmaya ve kazanmaya geldik" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarının güvenlik gerekçesiyle Monaco’ya alınmayacağı konusuyla ilgili sorulan soruya Andrea Raggi, "Bu tabi bizi ilgilendiren bir soru ve konu değil. Biz maça konsantre oluyoruz. Bunlar daha çok bizim dışımızda konular" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Son olarak Robin van persie’nin çok büyük bir oyuncu olduğunu ifade eden Raggi, "Fenerbahçe’nin başka hücum oyuncuları da var; mesela Fernandao. Çok sağlam bir oyuncu. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Bence Fenerbahçe Robin van Persie olmadan da çok iyi bir takım" diyerek sözlerini tamamladı.

LEONARDO JARDİM: "FENERBAHÇE ÇOK TECRÜBELİ BİR TAKIM"

Daha sonra söz alan teknik direktör Leonardo Jardim ise karşılaşmayla ilgili, "Sanırım yarın çok dengeli maç olacak. İki takım da çok büyük. Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Bu sene 2-3 üst düzey savunma oyuncusunu da transfer etti. Türk oyuncuları da çok kaliteli. Hücumda sadece Robin van Persie değil, Fernandao da çok iyi bir oyuncu. Bu oyuncuları düşünüyorum. Yüzde 50-50 bir maç olacak diye düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe’nin son aylarda neler yaptığına baktığını da belirten Leonardo Jardim, "Sadece oynayacağımız takım olduğu için değil, Portekizli bir hocaları olduğu için de baktım. Geçen sene bir karar aldı. Bunun için yeni oyuncular transfer etti, bu sisteme uygun oyuncular transfer etti; Gregory van der Wiel gibi hücumcu. Sağlam santraforlar aldı. Şimdi sistemini değiştirdi. Transferlere bakınca bu yeni sisteme uygun oyuncular aldığını görüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Fransa ekibi Monaco, son antrenmanını maçın oynanacağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Leonrado Jardim yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'den Monaco maçı öncesi taraftarına uyarı

Fenerbahçe Kulübü: "Sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır"

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa temsilcisi Monaco ile yarın sahasında oynayacağı maç öncesi taraftarlarını uyardı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, UEFA'nın Monaco karşılaşmasını "yüksek rizikolu maç" statüsüne aldığı belirtilerek, müsabakaya ayrıca güvenlik delegesi atandığı kaydedildi.

Kulübün, 2012-2013 sezonunda oynadığı UEFA maçlarında yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kaldığı hatırlatılarak, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Siz sevgili taraftarlarımızdan beklentimiz; stada gelirken yanınızda bozuk para taşımamanız, merdiven boşluklarında oturulmaması, maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi, hiçbir şekilde, rakibi hedef alan, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi, sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması, maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi, rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalarak sadece ve sadece Fenerbahçemize destek olmanızdır. Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır."

Fenerbahçe'nin Avrupa'da ön eleme karnesi

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geride kalan 21 eleme turu mücadelesinin 14'ünde turu geçti - Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 14 ön eleme turunun 8'ini geçmeyi başardı - Sarı-lacivertli takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son 4 ön eleme maçını da kazanamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında bu akşam Monaco ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 21 ön eleme turunun 14’ünde rakiplerini saf dışı bıraktı.

Avrupa kupaları tarihinde bugüne dek 21 eleme mücadelesine çıkan sarı-lacivertliler, 7 kez de rakiplerine elenmekten kurtulamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 14 kez ön eleme oynayan sarı-lacivertliler 8 kez tur geçti, 6 elemede ise tur atlayamadı. Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi için mücadele ettiği 7 ön eleme turunda ise sadece bir kez kupa dışında kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında 2002-2003 sezonunda Hollanda'nın Feyenoord, 2006-2007 sezonunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev, 2010-2011 sezonunda İsviçre'nin Young Boys, 2012-2013 sezonunda Rusya'nın Spartak Moskova, 2013-2014'te İngiltere'nin Arsenal ve 2015-2016'da Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları karşısında turu geçemeyen Fenerbahçe, UEFA cephesinde ise 2010-2011 sezonunda Yunanistan'ın PAOK takımı karşısında play-off'ta elenmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde 28 eleme maçı oynadı

Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 28 eleme maçına çıktı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde yaptığı 28 maçta 11 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 9 beraberlik yaşadı, 8 yenilgi aldı.

Sarı-lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi'ndeki elemelerde 43 gol atarken, kalesinde 31 gol gördü. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynadığı son 4 maçta kazanamadı. Sarı-lacivertliler 2013-2014 sezonu play-off turunda Arsenal'e 3-0 ve 2-0 yenildi. Geçen sezon ise Shakhtar Donetsk'le sahasında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, deplasmanda rakibine 3-0 yenilerek kupa dışında kalmıştı.

Fenerbahçe, bu aşamada en son 2013-2014 sezonu 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Salzburg takımını 6 Ağustos 2013'te mağlup etmişti.