Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 4. transferi geliyor!

Fenerbahçe'nin 4. transferi geliyor!

Valbuena, Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Kameni'yi renklerine bağlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor...

Fenerbahçe'nin 4. transferi geliyor!

Tüm gözler forvete yapılacak takviyeye çevrilirken, yönetimin başka bir isim için de çalışma yürüttüğü ortaya çıktı: Mauricio Isla. Teknik direktör Aykut Kocaman, takıma çok yönlü bir oyuncu alınmasını istediği, sarı lacivertlilerin de Şilili futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi.

OPSİYONLU KİRALAMA

2019'a kadar Cagliari ile sözleşmesi bulunan Isla konusunda kulübüyle de görüşmelere çoktan başlandı. Masada satın alma opsiyonlu kiralama teklifi bulunuyor.

Tecrübeli yıldızın piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor. Hedef, en geç 2 haftalık süreç içinde bu transferi noktalamak ve kadro gücünü biraz daha üst seviyeye çıkartmak.

CV'Sİ GÖZ DOLDURUYOR

Daha önce Juventus formasını da terleten Isla, geçen sezon başında 4 milyon Euro bonservisle Serie A'nın bir diğer ekibi Cagliari'ye transfer olmuştu. Sağ bek, sağ açık ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen 29 yaşındaki başarılı futbolcu, Şili Milli Takımında da bugüne kadar tam 90 maça çıktı. Tecrübesi üst düzeyde olan Şilili, pek çok farklı bölgede oynayabildiği için joker oyuncu olarak Kocaman'ın radarına girmiş durumda.

Haberin Devamı

(Fanatik)