Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin bitmeyen aşkı!

Fenerbahçe'nin bitmeyen aşkı!

Valbuena ve Dirar gibi iki yıldızın gelmesini koz olarak kullanan Fenerbahçe yönetimi bu defa Ben Arfa’yı ikna etmeye çok yakın görünüyor

Fenerbahçe'nin bitmeyen aşkı!

Fenerbahçe'nin Hatem Ben Arfa’ya olan aşkı bitmek tükenmek bilmiyor... Özellikle Valbuena ve Dirar gibi Fransa’da top koşturan iki yıldızın gelmesini de koz olarak kullanan yönetim bu defa Ben Arfa’yı ikna etmeye çok yakın görünüyor.

Yıldız oyuncu ile ilgilenen diğer bir kulüp de Fransa’nın Nantes takımı... Nantes’ın başkanı Waldemar Kita da bu ilgiyi doğrularken Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandıran bir açıklama da yaptı. Başkan Kita, “Hatem Ben Arfa Türkiye’de oynayacak ama yine de ilgimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

Hatem Ben Arfa...

Doğum tarihi: 7 Mart 1987 (30 yaşında)

Doğduğu il: Clamart / Fransa

Boyu: 1,78 m

Uyruğu: Fransa / Tunus

Mevki: Orta saha - On Numara

Ayak: sol ayak

Güncel piyasa değeri: 10 milyon €

Son sezon performansı: 32 maç 4 gol 7 asist

EMENİKE, OLYMPİAKOS YOLUNDA

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Emmanuel Emenike için Olympiakos ciddi bir şekilde girişimlerini sürdürüyor. Yunan basını bu transferi son derece iddialı bir şekilde manşetlere taşıyıp, “Emenike, Olympiakos’a geliyor” dedi. Gazetelerin büyük bir bölümü Olympiakos’un forvet arayışını noktaladığını ve tek hedefin Fenerbahçe’den Emenike olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

İMZA ŞOV BAŞLIYOR

YENİ sezonda şampiyonluğu hedefleyen ve yeniden taraftarını tribünlere çekmeyi hedefleyen Fenerbahçe’de daha önceden anlaşma sağlanan yıldız oyunculara imza törenleri düzenlenmeye başlıyor... Sarı-Lacivertliler’de ilk olarak bugün Mehmet Ekici medyanın önüne geçecek. Ülker Stadı’ndaki tören saat 14.00’te başlayacak.

(Habertürk)