Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin forvet savaşı!

Fenerbahçe'nin forvet savaşı!

Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki forvet için 1 aydır girişimlerini sürdürüyordu. Ancak teklif için Portekiz devi Benfica erken davrandı. İspanyol ekibi Valencia da devreye girdi, Blandi savaşı başladı!

Fenerbahçe'nin forvet savaşı!

Fenerbahçe, forvet için Roberto Soldado’yu kadrosuna kattı ama bu bölgeye bir takviye daha yapılması bekleniyordu. Aboubakar, Sow, Niasse isimleri gündemde olsa da yönetimin bambaşka bir golcüyle 1 aydır temas halinde olduğu ortaya çıktı: Nicolas Blandi... Arjantin’de San Lorenzo forması giyen 27 yaşındaki forvet için teklif hazırlığı yapılırken, Portekiz devi Benfica elini çabuk tuttu.

6 milyon Euro istiyorlar

Kırmızı-Beyazlılar, 3 milyon Euro’yla (12.3 milyon TL) San Lorenzo’nun kapısını çaldı. Ancak Arjantin ekibi bu rakamı yeterli bulmayarak teklifi reddetti. Diğer yandan İspanyol takımı Valencia’nın da devreye girdiği ve teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Nicolas Blandi’yi eski takımı Boca Juniours da istiyor. Ancak oyuncu, kariyerini Avrupa’da sürdürmeyi planladığı için Boca’ya sıcak bakmıyor. Benfica ve Valencia’nın devrede olması nedeniyle San Lorenzo, Blandi’nin fiyatını 6 milyon Euro (24.6 milyon TL) olarak belirledi.

Fener’e sıcak bakıyor

Geçtiğimiz sezon 26 maçta 13 gol atan, yüksek tekniği ve son vuruşlardaki başarısıyla stil olarak vatandaşı Gonalo Higuain’e benzetilen Blandi için Aykut Kocaman’ın, “Mutlaka alalım” raporu verdiği öğrenildi. Blandi, Trabzonspor forması giyen vatandaşı Emmanuel Mas’tan da Türkiye hakkında olumlu bilgiler aldı. 27 yaşındaki oyuncu, Sarı- Lacivertli ekipte Benfica ve Valencia’ya oranla daha fazla forma şansı bulacağını düşünüyor. Bu nedenle Fenerbahçe’ye daha sıcak bakıyor. Yönetim, 5 milyon Euro’luk (20.5 milyon TL) bonservis bedeliyle bu işi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)