Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin gurbetçi operasyonu

Fenerbahçe'nin gurbetçi operasyonu

Sarı-Lacivertliler, Darmstadt’ta stoper olarak oynayan Aytaç Sulu, Hoffenheim’ın ön liberosu Kerem Demirbay Hannover’in sol açığı Kenan Karaman ve F.Düsseldorf orta sahasında görev yapan Kaan Ayhan’la ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin gurbetçi operasyonu

Fenerbahçe Yönetimi gelecek sezonun transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvadı. Trabzonspor'un gurbetçi futbolcusu Mehmet Ekici ile gelecek sezon için her konuda anlaşan Fenerbahçe, kadroyu başka gurbetçi oyuncularla da güçlendirmek istiyor. Dortmund'da bir türlü oynayamayan Nuri Şahin'le temasa geçen Sarı-Lacivertliler, Darmstadt'ta stoper olarak oynayan Aytaç Sulu, Hoffenheim'ın ön liberosu Kerem Demirbay, Hannover'in sol açığı Kenan Karaman ve Fortuna Düsseldorf orta sahasında görev yapan Kaan Ayhan'la görüşüyor. Oyuncularla ve kulüpleriyle temasta olan Fenerbahçe Yönetimi bu oyunculardan en az 2-3 isimi kadroya katmayı planlıyor.

STOPERE MUTLAKA BİR GURBETÇİ GELECEK

Dortmund'da şans bulamayan Nuri Şahin'in Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaştığı ortaya çıktı. Kjaer'in astronomik bir fiyatla satılması halinde stopere de takviye yapacak olan Fenerbahçe Darmstad'ın stoperi Aytaç Sulu ve Fortuna Dusseldorf'ta hem orta saha hem stoper olarak görev yapan Kaan Ayhan'dan mutlaka birini renklerine katmayı planlıyor. Fenerbahçe Yönetimi gurbetçi oyuncuların transferleri için ekonomik bir bütçe ayırdı.

Haberin Devamı

KAAN'IN PEŞİNDE DEVLER VAR

Fener'in talip olduğu Kaan Ayhan için sarı- lacivertlilerin ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş dadevrede... 3 büyüklerin Kaan Ayhan savaşından kimin galip çıkacağı ise merak konusu. Şu anda Fenerbahçe bir adım daha önde bulunuyor.

(Takvim)