Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Gazetenin "Kameni'nin Türk cehennemi" başlığıyla yayımladığı haberde 35 yaşındaki file bekçisi Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine ilişkin şunları söyledi:

"Beni geçici bir süreliğine aşağı çeken her şeye rağmen futbolu bırakmak gibi bir düşüncem yok. Kariyerime en üst seviyede devam edecek güce sahibim. Yakın bir gelecekte İspanya'ya dönmeyi istiyorum. Zira bu şekilde Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalmam benim için imkansız. Aykut Kocaman, beni Kasım ayında hiçbir gerekçe göstermeden kadro dışı bıraktı. Phillip Cocu döneminde de oynamadım ama yalnız başıma çalışıp eve gidiyordum. Önümüzdeki yaz ayrılmayı düşünüyorum ama bunu hiçbir şey hissetmeksizin yapacağım. Bu, gerçekten son derece sevimsiz bir durum ve yaşadığınız dünyayı sorgulamanıza neden oluyor. Yabancı futbolcuların Türkiye'de başarısız olması sıklıkla görülen bir durum. Türk futbolu çok tuhaf, inanılmaz ve başka bir dünya. Türkiye'ye gelmeden evvel bana bunu söylemişlerdi ama bu kadarını hayal dahi edemezdim. Daha önceden bazı teklifler almıştım ama şu an olanları tahmin edemezdim. Zaten Robin Van Persie, Pepe, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski gibi pek çok yıldız buradan kötü ayrıldı.

Haberin Devamı

Kaynak: Fanatik