Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Lucas Lima çıkarması!

Fenerbahçe'nin Lucas Lima çıkarması!

Kjaer’in satışıyla eli güçlenen Sarı- Lacivertliler, Brezilya’ya giderek Lucas Lima ve menajeri ile ilk kez yüz yüze görüşme yapacak

Fenerbahçe'nin Lucas Lima çıkarması!

Transferde önüne sürekli Finansal Fair Play engeli çıkan Fenerbahçe, Simon Kjaer'in satışı için Sevilla ile anlaşınca çalışmalar hız kazandı... Sarı-Lacivertliler yaklaşık 2 haftadır gündeminde yer alan Lucas Lima konusunda çok ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar görüşmeleri menajerler aracılığıyla sürdüren yönetim, yaşanan son gelişmelerin ardından operasyon için düğmeye bastı.

TÜRKİYE'YE GELMEYİ KABUL ETTİ

Alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta başında iki yönetici Brezilya'ya giderek Lucas Lima ve menajeriyle ilk kez yüz yüze görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede Sambacı'nın yıllık maaşı, bonus maddeleri ve sözleşme şartları masaya yarıtılacak. Fenerbahçe daha önce menajerler aracılığıyla yaptığı temaslarda Lima'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna etmişti.

5 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Brezilya basını, yıldız futbolcunun sözleşmesinin bitimine yaklaşık 6 ay olmasına rağmen Santos kulübünün 5 milyon Euro bonservis talep ettiğini yazdı. Fakat gazeteler, Lucas Lima'nın yeni sözleşmeyi kabul etmemesi sonrası eli bir hayli zayıflayan Santos'un çok büyük ihtimalle indirime gideceğini de vurguladı.

Haberin Devamı

INTER GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALDI!

İtalyan basını, Lucas Lima'nın transferiyle çok yakından ilgilenen Inter'in görüşmeleri şimdilik dondurduğunu yazdı. Gazeteler, Inter yönetiminin orta alana başka bir isim düşündüğünü ve Lucas Lima'nın transfer gündeminden düştüğünü okuyucularına duyurdu.

TAPUSU 3 PARÇA HALİNDE

Lucas Lima'nın bonservisinin menajerlik şirketi, fon ve Santos kulübünde olması büyük bır sıkıntı oluşturuyor..

(Takvim)