Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Lucas Perez ısrarı!

Fenerbahçe'nin Lucas Perez ısrarı!

Sarı-Lacivertli Yönetim, İngiltere’de İspanyol golcüyü kapmak için yoğun mesai harcıyor

Fenerbahçe'nin Lucas Perez ısrarı!

Fenerbahçe golcü transferini bitirmekte kararlı. Sarı-Lacivertliler, Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez'i transfer etmek için Ada'ya hareket etti. İngiltere'de Arsenal ile pazarlık masasında olan Fenerbahçe, 28 yaşındaki golcüyü transfer etmeye çok yakın. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın alınmasını özellikle istediği İspanyol forvet, Alexandre Lacazette'nin transferi sonrası kulübüyle bağlarını koparmayı düşünüyor.

GİTMEYİ KAFASINA KOYDU

28 yaşındaki Perez, Lacazette transfer olmadan önce Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyordu. Ancak transfer gerçekleşince Ada'dan ayrılmayı kafasına koydu. Menajerine tam yetki veren golcü futbolcu, Fenerbahçe Yönetimi'nin transfer isteğine de olumlu cevap verdi.

BİR GOLCÜ DAHA ALACAK

Fenerbahçe, bonservisi 15 milyon Euro olan İspanyol golcüyü kiralama yoluyla kadrosuna katmayı düşünüyor. Finansal fair-play gereği kiralama seçeneğini tercih edecek Fener, oyuncuya vereceği yıllık ücreti düşürmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün daha İngiltere'de kalacağı ve transferi sonuçlandırarak İstanbul'a döneceği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin bu süre içinde sürekli Aykut Kocaman ile telefon görüşmesi yaptığı da bildirildi. Sarı-Lacivertliler, Perez dışında bir golcü daha alacak..

Haberin Devamı

(Takvim)