Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibinin belli oldu. Fenerbahçe rakibi ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçını 17 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 24 Ağustos'ta Kadıköy'de oynayacak.

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Sturm Graz'ı eleyerek play-off'a yükselmeyi başaran temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Kuraya seribaşı olarak katılan Fenerbahçe, play-off turunda Makedonya takımlarından Vardar ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin rakibi Makedonya şampiyonu Vardar, Şampiyonlar Ligi'nde Copenhagen'a elenip UEFA Avrupa Ligi'ne gelmişti. Vardar, Şampiyonlar Ligi eleme turunda karşılaştığı Malmö ve Kopenhag'ı iç sahada yenmeyi başardı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçını 17 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 24 Ağustos'ta Kadıköy'de yapacak.

Vardar - Fenerbahçe maçı bu hafta UEFA Süper Kupası'nda Real Madrid - Man. United maçının da oynanacağı II. Philip Stadı'nda yapılacak.

Vardar takımının toplam piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor. Takımın en değerli oyuncusu 750 bin Euro'luk Juan Felipe.
Vardar Skopje, Avrupa kupalarında oynadığı son 23 maçta iki galibiyet alabildi. 7 beraberlik 14 mağlubiyet; ancak bu iki galibiyet son üç maçta geldi.

Haberin Devamı

Vardar Skopje kadrosu

Teknik Direktör: Goce Sedloski
90 Filip Gacevski
1 Igor Aleksovski
28 Tome Pacovski
14 Darko Velkovski
21 Evgen Novak
6 Boban Grncarov
23 Besir Demiri
32 Darko Glisic
19 Hovhannes Hambardzumyan
77 Vladica Brdarovski
8 Stefan Spirovski
16 Nikola Gligorov
20 Boban Nikolov
70 Juan Felipe
9 Dejan Blazevski
97 Peter Petkovski
11 Tigran Barseghyan
10 Damir Kojasevic
17 Jaba Jigauri
89 Jonathan Balotelli
17 Aco Stojkov
DİĞER EŞLEŞMELER: