Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin şeytan üçgeni

Fenerbahçe'nin şeytan üçgeni

Emenike, Sow ve Webo geçen sezon bıraktıkları yerden 2014-15'e devam ediyor

Fenerbahçe'nin şeytan üçgeni

F.BAHÇE, Karabük karşısında galibiyete koşarken geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine Emenike-Sow-Webo üçlüsü sahnedeydi. Sarı-lacivertlileri 8. dakikada öne geçiren gol Kuyt’ın asistinde emenike’den gelirken, 53’te bu kez Sow sahneye çıktı. Kadlec’in kendi kalesine attığı golle yıkılan F.Bahçe’ye hayat veren isim ise sonradan girdiği maçlarda oyunun kaderini değiştirmesiyle ünlü Pierre Webo oldu. Kamerunlu golcü 81’de ağları bulup takımına 3 puanı kazandırırken akıllara da geçtiğimiz sezonu getirdi.

ASİSTLE?BAŞLADI

KANARYA geçen sezon ezeli rakibi G.Saray’ı geride bırakıp rahat bir şekilde şampiyonluğa ulaşırken takımın gol ve asist yükünü sırtlayan isimler yine bu üçlüydü.

EMENIKE geçen sezonu 12 gol ve 9 asistle kapatırken Moussa Sow ise 15 golünün yanına 7 asistini de ekledi. Pierre Webo’nun ise katkısı 9 gol ve 3 asistti 2014-15 sezonunda. Şampiyonluğun mimarlarından olan ‘golcüler’, Karabük maçı ile birlikte lige kaldıkları yerden devam ederken Karabük karşısında bir türlü pes etmeyip sonuna kadar da gol arayarak F.Bahçe’nin en hazır isimleri olduklarını futbollarıyla gösterdiler.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ sezonun yıldızlarından olan ve 10 gol 6 asist ile sezonu bitiren Kuyt, dün de mücadelesi ile adından söz ettirirken Emenike’nin bulduğu golün de mimarıydı.