Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sissoko'yu Fenerbahçe'ye transfer ettiler!

Sissoko'yu Fenerbahçe'ye transfer ettiler!

Transfermarkt.com, Tottenham'da forma giyen Moussa Sissoko'nun Fenerbahçe'ye kiralandığını duyurdu ve oyuncunun kariyerini bu şekilde güncelledi. Ancak site haberi kısa süre sonra geri çekti.

Sissoko'yu Fenerbahçe'ye transfer ettiler!

Almanya'nın önde gelen futbol sitesi Transfermarkt.com, ismi Fenerbahçe'yle anılan Moussa Sissoko'nun Fenerbahçe'ye kiralandığını duyurdu. Site yaptığı güncellemede Fransız futbolcunun kulübünü de Fenerbahçe olarak gösterdi.

Ancak kısa süre sonra site yaptığı transfer haberini geri çekti ve bir özür metni yayınladı:

"Sayfamızın Fransız yönetmeni Sissoko transferini girdi. Fransız medyalarından haberi aldı. Kaynakların ne kadar gerçekçi olduğunu kontrol ettik. Anladığımız kadar o Fransız kaynak gerçeği yazmadı."

Bonservisi Tottenham Hotspur'da bulunan yıldız futbolcuyla ilgili girişimler, dün gece Sarı-lacivertliler tarafından yalanlanmıştı.

Transfermarkt, haberi okuyucularına ilk olarak şu şekilde duyurmuştu:

Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Sissoko ile anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Tottenham'ın Fransız oyuncusu Mousa Sissoko ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe, İngiliz ekibi ile 29 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu olarak el sıkıştı.

Haberin Devamı

Sissoko, Newcastle'dan 2016-17 sezonunun başında Tottenham'a 35 milyon Euro'luk bonservisle transfer olmuştu. Fransız futbolcu, Tottenham forması ile çıktığı 82 maçın 39'unda ilk 11'de yer alırken 2 kez rakip ağları havalandırdı.


Fenerbahçe'nin Sissoko açıklaması:

"Kamuoyunda, Moussa Sissoko'yu transfer etme girişiminde bulunduğumuz ve sonrasında transferden vazgeçtiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Kulübümüzün, Moussa Sissoko'yu transfer etmek için, ne kulübüyle, ne menajeriyle ne de oyuncunun kendisiyle hiçbir teması, hiçbir zaman olmamıştır."