Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transferine İtalyan engeli!

Fenerbahçe'nin transferine İtalyan engeli!

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan İspanyol yıldız ile İtalyanların da ilgilenmesi işleri çıkmaza soktu.

Fenerbahçe'nin transferine İtalyan engeli!

Devre arası kadro kalitesini yükseltmek için düğmeye basan sarı-lacivertli yönetim, Chelsea’de bu sezon fazla şans bulamayan Cesc Fabregas’ı renklerine bağlamaya çalışırken, Milan engeline takıldı. 31 yaşındaki oyuncuya talip olan İtalyan kulübü tüm planları bozdu.

Süper Lig’nde ilk yarıyı 17. sırada tamamlayan ve devre arasında kadrosunda ciddi bir revizyona gitme kararı alan Fenerbahçe Yönetimi bir süredir takibinde olan Chelsea’nin orta saha yıldızı Cesc Fabregas konusunda Milan Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve takımda fazla şans bulamayan İspanyol oyuncu için İngilizlerle uzun süredir görüşen sarı-lacivertliler, İtalyanlar’ın da 31 yaşındaki yıldıza talip olmasıyla zorda kaldı. Fenerbahçe gibi mali açıdan sıkıntılı bir dönemden geçen Milan’ın, Fabregas transferini bonservis ücreti ödemeden bitirmeye çalıştığı öğrenildi. İtalyan Kulübü’nün Chelsea ile bu konuda anlaşmaya varamaması halinde sarı-lacivertli kulübün transferde devreye gireceği belirlendi. Bu sezon ligde sadece 5 maçta görev alabilen Fabregas’ın, İtalya’ya gitmeye daha sıcak baktığı kaydedildi. Ancak Fenerbahçe Kulübü’nün de İspanyol oyuncuyu alabilmek için ısrarcı olduğu, İngilizler’i yakın markaja aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Fabregas geçtiğimiz sezon Milan’ın yine gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe de, Aziz Yıldırım döneminde İspanyol yıldız için bir-iki kez nabız yoklamış, bir sonuca varamamıştı.

Takımdan kesinlikle ayrılmak isteyen Fabregas’ın durumu Chelsea Yönetimi’nin belirleyeceği yol haritasına göre netlik kazanacak. Bonservisini ücretsiz eline almayı planlayan İspanyol oyuncunun bu talebi onay bulursa, Fabregas’ın Milan’ın yolunu tutmasının büyük olasılık olduğu bildirildi.

(Skorer)