Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin UEFA listesi belirlendi

Fenerbahçe'nin UEFA listesi belirlendi

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Vardar ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin listesine eklenecek isimler belirlendi.

Fenerbahçe'nin UEFA listesi belirlendi

UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar ile eşleşen Fenerbahçe'de turun oyuncu listesi belirlendi. Play-off turu listesinde takımdan ayrılarak Sevilla'ya giden Simon Kjaer'in yerine Fernandao yer aldı.

Fenerbahçe’nin 17 Ağustos'ta oynanacak ilk maçtan bir gün önce gece yarısına kadar listeye uygun bir oyuncu ekleme hakkı var. Ancak bunun için listedeki yerel yetişmiş oyuncu sayılarının ihlal edilmemesi ve futbolcunun play-off’tan önceki eleme turlarında oynamamış olması gerekiyor.

Giuliano, işlemleri yetişse bile 3. ön elemede Zenit’le maça çıktığından play-off’ta oynayamıyor; ancak grup etabında listeye yazılabilecek. Dolayısıyla listeye eklenmesi muhtemel isim Soldado... Bu durumda takımdan ayrılması beklenen ve Slavia Prag ile görüşen Miroslav Stoch listeden çıkarılacak.

Giuliano bu maçlarda yok

27 yaşındaki Giuliano, Zenit ile UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için kural gereği Fenerbahçe'nin Vardar ile oynayacağı iki maçta da forma giyemeyecek. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde Brezilyalı yıldız, bu maçlarda oynayabilecek.

Haberin Devamı