Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Slimani resmen Fenerbahçe'de!

Slimani resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe Kulübü, Leicester City'nin santrfor oyuncusu Islam Slimani'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Slimani resmen Fenerbahçe'de!

“Sahada her şeyimi vereceğim. Bu büyük kulüp F.Bahçe’de yeni bir maceraya başlamak gerçekten gurur verici. Beni harika karşılayan taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederim.”

SARI-lacivertliler bir yıldız ile daha kadrosunu güçlendirdi, Islam Slimani ile dün resmi sözleşme imzalandı. Leicester City ile 2021 sezonu sonuna kadar kontratı olan oyuncu bir yıllığına kiralık olarak F.Bahçe’de forma giyecek.
ÖNCEKİ gün eşinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından Türkiye’ye gelen 30 yaşındaki oyuncu, dün sportif direktör Damien Comolli’nin de katıldığı imza töreninde sözleşmeye imzasını atarken F.Bahçe Kulübü de resmi Twitter hesabından bu anlaşmayı paylaştı.
EMOJİLİ MESAJ
ÖNCE gözlüklü bir emoji paylaşılan hesaptan bir süre sonra da Slimani’nin videosu paylaşıldı... F.Bahçe ve Türk bayrağının arasına gelen 30 yaşındaki oyuncu önce gözlük taktı sonra da pazularını göstererek taraftara ve rakiplerine de mesaj yolladı.
GOLCÜ, kendisine ait sosyal medya hesabından ise şu mesajı paylaştı: “Sahada her şeyimi vereceğim. Bu büyük kulüp F.Bahçe’de yeni bir maceraya başlamak gerçekten gurur verici. Beni harika karşılayan taraftara da çok teşekkür ediyorum. Haydi Fener. Kalpler beraber.”

Haberin Devamı