Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Şampiyonluk özlemini gidereceğim'

'Şampiyonluk özlemini gidereceğim'

Fenerbahçe, Fransız yıldız Mathieu Valbuena ve kulübü Lyon ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

'Şampiyonluk özlemini gidereceğim'

F.BAHÇE’NİN Lyon’dan transferi Mathieu Valbuena, dün 16.30 sularında İstanbul’a ayak bastı. Büyük bir coşkuyla karşılanan oyuncu, güçlükle çıktığı havalimanından sağlık kontrolleri için yöneticilerle birlikte hastaneye geçti. Bu sırada FB TV’ye konuşan deneyimli hücumcu, camiaya şu mesajları verdi: “Gerçekten çok mutluyum. Türkiye’ye daha önce turist olarak da gelmiştim ve buranın nasıl bir yer olduğunu o zaman da görmüştüm. Yani Türkiye’nin muhteşem bir ülke olduğunu biliyordum. Transfer olduğum için gururluyum. Şimdi sözleşmem için son detayları halledeceğiz.

F.BAHÇE çok büyük bir kulüp. Hasan Çetinkaya ile uzun zamandır konuşuyoruz. F.Bahçe’nin önceden de bana ilgisi vardı. Bu kulübe her zaman kendimi yakın hissediyordum. Buraya gelmeye hep sıcak baktım.

GELECEK sezon F.Bahçe’yi çalıştıracak olan Aykut Kocaman ile de bir görüşmem oldu. O da bana sıcak baktı ve konuşmamız harika geçti. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Büyük bir mutluluk yaşıyorum.
HAVALİMANINDA harika bir karşılama töreni oldu. Buradan büyük F.Bahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Onlar şampiyonlukları hak ediyor. Onların da desteğiyle F.Bahçe’yi layık olduğu yerlere taşıyacağız. Büyük hedeflere hep birlikte cevap vereceğiz. Taraftarların şampiyonluk özlemini gidermeye geldim. Bunun için elimden geleni yapacağım.”

Haberin Devamı