Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin menajerini çağırdı

Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin menajerini çağırdı

Fenerbahçe'nin kriz yaratan oyuncularından Robin van Persie'nin menajeri Eljif Elmas ile ilgili yaşanan gelişmeden sonra İstanbul'a çağrıldı.

Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin menajerini çağırdı

Fenerbahçe'de Alanyaspor maçının sevinci yaşanmaya devam ederken Eljif Elmas için FIFA'dan gelen haberler moralleri daha da yukarı çıkardı. Fenerbahçe'nin şimdiki hedefi Robin van Persie'den devre arası kurtulmak.

Fenerbahçe, Eljif Elmas için FIFA'ya yaptığı itiraz kabul edildikten sonra Robin van Persie için sürpriz bir karar aldı.

Fenerbahçe'de Robin van Persie ayrılacak mı?

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sakatlık ve formsuzluk sorunu yaşayan Hollandalı yıldız ile bu kez devre arasında yollar ayrılacak. Fotomaç'ın haberine göre, Eljif Elmas'a lisans çıkmasının ardından hemen harekete geçen Fenerbahçe yönetimi yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a çağırdı. Yapılacak görüşmelerde Hollandalı futbolcunun devre arasında takımdan ayrılması istenecek.

Robin van Persie'nin Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe takımı ile 3. sezonunu geçiren Hollandalı yıldız Robin van Persie, bir türlü beklentileri karşılayamadı ve hayal kırıklığına neden oldu. Fenerbahçe takımı ile 91 karşılaşmaya çıkan Hollandalı yıldız bu süreçte 40 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

(FutbolArena)