Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Simon Kjaer bilmecesi

Fenerbahçe Simon Kjaer bilmecesi

Van Dijk’den vazgeçen Liverpool rotayı Kjaer’e kırdı. Danimarkalı yıldız ayrılmak istiyor, yönetim FFP nedeniyle buradan iyi bir gelir bekliyor. Aykut Kocaman ise 28 yaşındaki stoperin mutlaka tutulması taraftarı.

Fenerbahçe Simon Kjaer bilmecesi

Roma’da Eline Gollert ile evlenmeye hazırlanan Simon Kjaer, müstakbel eşinin ısrarı nedeniyle Fenerbahçe’den ayrılmayı planlıyor. Kjaer’in isteği İtalya ya da Fransa’da futbol hayatına devam etmek. Ancak Virgil van Dijk’den vazgeçen Liverpool, rotayı Danimarkalı yıldıza çevirdi. İngiliz ekibinin bu transferde ısrarcı olması, 28 yaşındaki oyuncunun İtalya ve Fransa inadını kırabilir. Yıldız futbolcu, ay sonundaki düğününden sonra geleceğiye ilgili son kararını verecek.

Yönetim cephesi

Simon Kjaer takımın en değerli isimlerinden biri. Yönetim normalde oyuncunun kalmasını istese de Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle eli kolu bağlı. Bonservis bedeliyle transfer yapılabilmesi için oyuncu satışından gelir elde edilmesi gerekiyor. Yönetim, Van Dijk için 60 milyon Pound’a (274 milyon TL) kadar çıkan Liverpool’un Kjaer için de kesenin ağzını açmasını umuyor. Sarı- Lacivertliler’in İngiliz ekibinden yıldız stoper için isteyeceği rakamın en az 15 milyon Pound (68.5 milyon TL) olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman cephesi

Danimarkalı futbolcunun ayrılması halinde buna en çok üzülecek kişi şüphesiz Aykut Kocaman. Başarılı teknik adamın Fenerbahçe’yle ilgili planlarında en güvendiği bölge, Kjaer-Skrtel ikilisiyle savunmanın ortasıydı. Kocaman, Simon Kjaer’in takımda tutulması için her türlü fedekarlığın yapılması taraftarı. Oyuncuyu kalmaya ikna etmek için bizzat görüşmeye hazır. 52 yaşındaki teknik adamın yönetimle yapacağı ilk toplantıda da Kjaer’in takımda tutulması yönünde görüş bildireceği kaydedildi.

(Fanatik)