Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Feleğin çemberinden geçemedik!

Feleğin çemberinden geçemedik!

F.Bahçe, Maccabi Fox Tel Aviv karşısında son saniyede gelen akıl almaz basketle mağlup oldu.

Feleğin çemberinden geçemedik!

Kendi sahasındaki maçta üstünlüğü hep elinde tutan sarı-lacivertliler son anlarda rakibini oyuna ortak etti. Skor 79-79’ken F.Bahçe’yi belki de galibiyeti getirecek hücumdan Bobby Dixon boş döndürdü, Landesberg’in atışı 3 kez çemberde sekip sayı oldu ve Maccabi kazandı.

S LOUKAS ve özellikle Bogdanovic’in yokluğunda iddiasız Maccabi’yi konuk eden F.Bahçe karşılaşmaya iyi başlayamasa da çabuk ritim buldu ve ilk çeyreğin ikinci 5 dakikasında dış şutlardan bulduğu isabetlerle çift haneli farkı yakalamayı başardı.
DIXON ve Melih’in skorda etkili olduğu ilk 10 dakikayı temsilcimiz 25-15 üstün tamamladı. İkinci çeyreğe de hücum anlamında etkili başlayan temsilcimiz boyalı alan savunmasında sertlikten uzaklaşarak kısa sürede ritmini kaybetti. Iverson’ın hücum ribauntlarında kurduğu üstünlüğe engel olamayan Kanarya hücumda da organize olamayınca fark eridi ve devre 41-38 tamamlandı.
FARKI KORUYAMADIK
İKİNCİ yarının hemen başında öne geçen Maccabi Tel Aviv’e karşı ihtiyacı olan enerji benchteki uzunlardan geldi. Önce Antic sonra da son saniyede Vesely’nin sayılarıyla temsilcimiz son 10 dakikaya 3 sayılık avantajla 59-56 önde girdi.
MAÇIN en etkili ismi Landesberg’in uzak mesafeli isabetiyle başlayan son bölümde Melih’in art arda isabetleri galibiyete yeterli olmadı. Bitime 3 dakika kala 6 olan fark savunmada yapılan basit hatalarla eridi. Skor 79-79’ken sarı-lacivertlilerin beklenmedik şekilde yararlanamadığı hücum ve ardından Dixon’ın kaybettiği topla 5 saniye kala hücum şansı yakalayan İsrail ekibi son saniyede Landesberg’in şutunda isabeti buldu ve sahadan 79 - 81 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı