Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Sow'u bitirdi!

Fenerbahçe Sow'u bitirdi!

Fenerbahçe Kulübü eski oyuncusu Moussa Sow'u 1 yıllığına kiralamak için oyuncu ve kulübüyle anlaştı.

Fenerbahçe Sow'u bitirdi!

Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 16 milyon Euro karşılığında sattığı yıldız forvet oyuncusu Sow, Sarı-lacivertli ekibe geri döndü.Sow 2011-2012 sezonunda 2015-2016 sezonuna kadar Fenerbahçe forması giymişti. Moussa Sow, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 106 Süper Lig maçında 51 gol atarken 17 asistlik performans takımına katkı sağlamıştı.

Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hakim Ziyech transferinden sonuç alamayan ve hemen ardından Sunderland'den Lens'i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna kattı. Lens'in ardından rotasını bir kez daha Moussa Sow'a çeviren sarı-lacivertli yönetim, Al Ahli ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı.

Moussa Sow ile kesin olarak anlaşmaya varan ve Al Ahli ile bir kez daha pazarlık masasına oturan sarı-lacivertli yönetim, Sow'un Fenerbahçe'yi gelmek istemesini koz olarak kullandı ve Al Ahli yöneticilerini 1 yıl kiralık konusunda ikna etti. Sow'un kiralık transferi için Al Ahli ile ekonomik pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışan sarı-lacivertli yönetimin bu akşam saatlerinde transferi duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı

TRANSFERİ SOW'UN BASKISI BİTİRDİ

Fenerbahçe'nin flaş transferinde Moussa Sow'un Al Ahli'ye uyguladığı psikolojik baskı etkili oldu. Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile dün akşam saatlerinde yaptığı görüşmede, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum, kulüpte mutluyum ancak Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" ifadelerini kullandı.